Muunnelmien joukkolatausvirheiden korjaaminen

Jos muunnelmien lataamisessa projektiin on ongelmia, saat virheilmoituksen. Valitse alta oikea virheilmoitus ja ratkaise ongelma ohjeiden avulla.

"Yleinen virhe"

Varmista, ettei projektin mallissa tai muunnelmissa ole virheitä.
Jos lataat muunnelmia Google Sheets ‑laskentataulukosta, tarkista, että olet jakanut sen Ads Creative Studio ‑palvelutilille. Ads Creative Studio ‑tililläsi on oma sähköpostiosoite, jonka pääte on @partnercontent.gserviceaccount.com.
Varmista, että laskentataulukossa on Variant Id- (Muunnelman tunnus) ja Variant Name (Muunnelman nimi) ‑sarakkeet.
Varmista, että laskentataulukon muokattavien elementtien sarakkeet ovat saman nimisiä kuin sen projektin muokattavat elementit, johon taulukko ladataan.
Jos olet tarkistanut nämä asiat eikä lataaminen silti onnistu, ongelma saattaa johtua Ads Creative Studiosta. Odota muutama minuutti ja yritä sitten ladata taulukko uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä tukeen.

Elementtipolkua ei löytynyt

Jos virheilmoituksessa sanotaan, että elementtipolkua ei löytynyt, tarkista elementtipolku. Avaa laskentataulukko ja tarkista mainitulla rivillä mainitussa sarakkeessa oleva arvo. Varmista, että olet käyttänyt elementtikirjastossa olevaa elementtipolkua, esimerkiksi ASSET:cBalm/cBalm_logo.png. Katso, miten selvität elementtipolun.

Jos elementtipolku vaikuttaa oikealta, tarkista elementtikirjastosta, että elementti on mainitussa kansiossa.