Muunnelmien liittäminen sääntöihin offline-tilassa

Jos työskentelet useiden tiimien kanssa tai muunnelmia ja sääntöjä on paljon, muunnelmat kannattaa ehkä liittää sääntöihin offline-tilassa. Voit luoda säännöt Ads Creative Studiossa ja ladata sitten itsellesi laskentataulukon. Sen jälkeen täytät taulukon yhdistämällä sääntöjen tunnukset muunnelmien nimiin. Kun olet valmis, voit ladata taulukon projektiisi ja liittää näin kaikki muunnelmat sääntöihin samanaikaisesti.

Vaihe 1: Luo projekti ja säännöt

Ennen kuin voit liittää useita muunnelmia sääntöihin kerralla, sinun on tehtävä seuraavat asiat:

1. Luo projekti.
  2. Muokkaa mallia.
  3. Luo muunnelmia. Voit tehdä tämän Ads Creative Studiossa tai offline-tilassa.
  4. Luo sääntöjä. Et voi lisätä projektiin uusia sääntöjä joukkolataustaulukon avulla.
  5. Tallenna projekti. Kun luot uusia sääntöjä ja muunnelmia, Ads Creative Studio luo niille tunnukset vasta tallentamisen jälkeen. Tunnuksia käytetään sääntöjen ja muunnelmien yksilöimiseen joukkolataustaulukoissa.

Vaihe 2: Lataa itsellesi säännönasetustaulukko

Kun olet luonut projektin, voit ladata laitteellesi säännönasetustaulukon. Voit ladata myös sääntötaulukon, jonka avulla voit yhdistää sääntöjen tunnukset niihin signaaleihin, joista sääntö muodostuu.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa muokattava projekti.
  3. Mene Muunnelmat-välilehdelle.
  4. Klikkaa Lisää ja sitten Lataa taulukko.
  5. Valitse Säännönasetustaulukko ja Sääntötaulukko (valinnainen).

Sääntötaulukosta näet kaikki projektin sisältämät muunnelmat ja säännöt. Muokkaukset tehdään säännönasetustaulukkoon, joka ladataan lopuksi Ads Creative Studioon.

Vaihe 3: Liitä muunnelmia taulukon jokaiseen sääntöön

Muunnelman ja säännön yhdistämiseen tarvitaan Ads Creative Studiosta saatava muunnelman nimi ja säännön tunnus. Jos haluat etsiä sääntöjen tunnukset offline-tilassa, lataa itsellesi sääntötaulukko. Löydät tunnukset myös Ads Creative Studiosta projektin Säännöt-välilehdeltä.

1. Avaa lataamasi säännönasetustaulukko haluamallasi taulukkolaskentaohjelmalla. Jokaisen säännönasetustaulukon alussa on kolme saraketta: Variant Id (Muunnelman tunnus), Variant Name (Muunnelman nimi) ja Rule Id (Säännön tunnus). Lisäksi tiedostossa on sarake jokaiselle säännöissä käytetylle signaalityypille. Nämä sarakkeet ovat vain tiedoksi.
  2. Tee näin jokaisella rivillä:
    1. Jos olet luomassa uutta muunnelmaa, jätä Variant Id ‑sarake tyhjäksi. Ads Creative Studio luo muunnelmalle tunnuksen, kun lataat tiedoston sinne.
    2. Lisää Variant Name ‑sarakkeeseen muunnelman nimi.
    3. Lisää Rule Id ‑sarakkeeseen sen säännön tunnus, johon haluat liittää muunnelman.
    4. Älä tee muutoksia signaalityyppien sarakkeisiin (esim. "Audience" eli Yleisö ja "Topic" eli Aihe). Signaalityyppejä voi muokata vain Ads Creative Studiossa.
  3. (Valinnainen) Voit liittää sääntöön useamman kuin yhden muunnelman. Tee näin:
    1. Kopioi sen säännön rivi, johon haluat liittää toisen muunnelman.
    2. Älä muokkaa kopioidulla rivillä olevia sääntöä koskevia tietoja.
    3. Poista uudelta riviltä muunnelman tunnus.
    4. Vaihda uudella rivillä oleva muunnelman nimi.
    5. Toista vaiheet, jos haluat lisätä useampia muunnelmia.

Kun lataat taulukon palvelimelle, Ads Creative Studio luo muunnelmille tunnukset ja liittää kaikki muunnelmat säännön tunnusta vastaavaan sääntöön.

Vaihe 4: Lataa säännönasetustaulukko palvelimelle

Kun olet täyttänyt säännönasetustaulukkoon kaikki tiedot, lataa se projektiisi. Varmista kuitenkin ensin, ettei projektissa ole virheitä. Mahdolliset virheet täytyy korjata ennen taulukon lataamista.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa muokattava projekti.
  3. Mene Muunnelmat-välilehdelle.
  4. Klikkaa Lisääja sittenLataa taulukko.
  5. Valitse Säännönasetustaulukko.
  6. Klikkaa Aloita lataus.
  7. Valitse täyttämäsi säännönasetustaulukko.
    • Jos käytät .csv-tiedostoa, klikkaa Valitse tiedosto tietokoneeltasi ja valitse sitten oikea tiedosto.
    • Jos käytät Google Sheets ‑taulukkoa, jaa se Ads Creative Studio ‑palvelutilille, jonka pääte on @partnercontent.gserviceaccount.com. Sinun ei tarvitse jakaa kuin lukuoikeudet, jotta Ads Creative Studio voi kopioida muunnelmat.
  8. Klikkaa Käytä.
    • Valitut muunnelmat liitetään projektin sääntöihin. Tarkista Säännöt-välilehdeltä, että kaikkiin sääntöihin on liitetty muunnelmia. Jos taulukon lataamisessa on ongelmia, katso ohjeet sääntöliitosten joukkolatausvirheiden korjaamiseen.
    • Jos latasit muunnelmataulukon, siinä olevat muunnelmat korvaavat mahdolliset Ads Creative Studiossa olevat muunnelmat.
  9. Esikatsele sääntöjä ja varmista, että kaikki on lisätty oikein. Jos kaikki on kunnossa, tallenna projekti klikkaamalla Tallenna. Jos huomaat virheen, voit sulkea projektin tallentamatta.