Joukkolataukset

Jos olet luomassa projektiin paljon muunnelmia, se voi olla helpompaa offline-tilassa kuin Ads Creative Studiossa. Voit ladata itsellesi projektitaulukon ja lisätä siihen kussakin muunnelmassa käytettävän sisällön. Kun taulukko on valmis, voit ladata sen Ads Creative Studioon, jolloin kaikki muunnelmat lisätään projektiisi.

Mitä voit joukkoladata

Voit joukkoladata seuraavia:

• Muokattavissa elementeissä käytettävät tekstit, kuvat ja videosisällöt
  • Muunnelmien sääntöliitokset

Joukkolatausta ei voi käyttää projektimallien, staattisten mallielementtien tai sääntöjen kanssa. Näitä voi luoda vain Ads Creative Studiossa.

Voit joukkoladata elementtejä lataamalla kansion elementtikirjastoon. Joukkolataustaulukoissa voi käyttää vain elementtikirjastossa olevia elementtejä.

Tietoa projektitaulukoista

Voit joukkoladata kolmentyyppisiä projektitaulukoita. Alla olevan taulukon avulla voit selvittää, mikä tyyppi sopii parhaiten tarpeisiisi.

Taulukkotyyppi Käyttötarkoitus Milloin sitä käytetään?
Muunnelmataulukko Sisällön lisääminen kaikkien muunnelmien muokattaviin elementteihin

Kun haluat lisätä video- tai Display-projektiin muunnelmia tai muokata niitä

Säännönasetustaulukko Muunnelmien liittäminen projektissa oleviin sääntöihin

Kun haluat lisätä video- tai Display-projektiin sääntöliitoksia tai muokata niitä

Sääntötaulukko

Display-projektit: Kaikkien sääntöjen ja muunnelmien tarkistaminen yhdestä taulukosta. Tätä taulukkoa ei voi ladata Display-projektiin.

Videoprojektit: Muunnelmien luominen ja niiden liittäminen sääntöihin. Jos haluat tehdä molemmat kerralla, et tarvitse muita taulukoita.

Kun haluat tarkistaa Display-projektia luodessasi, mitä sääntöjä tai muunnelmia siihen on jo lisätty

Kun haluat lisätä videoprojektiin sekä muunnelmia että sääntöliitoksia