Display-projektin siirtäminen Campaign Manager 360:een

Kun olet luonut Display-projektin ja merkinnyt sen valmiiksi, voit viedä sen linkitetylle Campaign Manager 360 ‑tilille.

Ennen kuin aloitat

Display-projektin siirtäminen Ads Creative Studiosta

Administrator user role requiredTarvitset projektien siirtämiseen tilin muokkausoikeudet tai järjestelmänvalvojan oikeudet.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa valmis Display-projekti, jonka haluat siirtää.
  3. Klikkaa Vie. Näkyviin tulee paneeli, josta voit valita tilin.
  4. Valitse linkitetty mainostajatili, jolle haluat siirtää projektin.
  5. Klikkaa Vie. Projektin tilaksi vaihtuu "Viety".

Viennin aikana Campaign Manager 360 luo valmiista mainoksistasi kopiot. Jos teet tämän jälkeen muutoksia Ads Creative Studiossa, niillä ei ole vaikutusta Campaign Manager 360:ssä oleviin kopioihin. Voit lähettää päivitetyt Display-mainokset viemällä projektin uudelleen.

Mitä seuraavaksi