Videosääntösignaalit

Kun luot videoprojekteille sääntöjä, voit valita signaalien joukosta ne, jotka auttavat tavoittamaan haluamasi yleisön. Jos projektisi sisältää eri ryhmille muokattuja muunnelmia, sääntöihin kannattaa lisätä näille ryhmille sopivia signaaleja, jotta kullekin ryhmälle näkyy oikea viesti.

Säännön osat

Säännöt koostuvat seuraavista osista:

• Signaalit: Nämä määrittävät, milloin sääntöä käytetään. Signaalit koskevat yleisön ominaisuuksia tai katselukontekstia, esimerkiksi katsojan maantieteellistä sijaintia tai sen sivun aihetta, jolla mainos näkyy.
  • Muunnelmat: Nämä ovat mainoksen muokattuja versioita, joiden haluat näkyvän, kun signaalit täsmäävät.

Esimerkki: Haluat, että lasten vanhemmat näkevät eri muunnelman kuin ruoanlaiton harrastajat. Luot kaksi sääntöä, yhden kummallekin muunnelmalle: toisessa käytetään demografista signaalia "Vanhemmat" ja toisessa yleisösignaalia "Ruoanlaiton harrastajat".

Voit yhdistää signaaleja ja jopa eri signaalityyppejä, jotta saat viestin näkymään oikealle kohderyhmälle. Jos sääntö sisältää useita samantyyppisiä signaaleja, sääntöä käytetään, kun jokin niistä täsmää. Jos sääntö sisältää useita erityyppisiä signaaleja, sääntöä käytetään, kun kaikki niistä täsmäävät.

Signaalityypit

Ads Creative Studiossa on videoprojekteille erityyppisiä signaaleja alustasta riippuen.

Signaalityyppi Google Ads Campaign Manager 360
Yleisö
Demografinen
Kieli
Sijainti
Aikataulu
Aihe
Oma signaali

Yleisö

Valitse asiasta kiinnostuneet ja ostoaikeissa olevat yleisöt, niin voit määrittää kohdeyleisön sen kiinnostuksen kohteiden perusteella.

Lue lisää yleisölle kohdistamisesta Google Adsissa.

Asiasta kiinnostuneet yleisöt

Tavoita ihmisiä heidän elämäntyylinsä, kiinnostuksen kohteidensa ja tapojensa perusteella.

Asiasta kiinnostuneet yleisöt

• Pankki- ja raha-asiat
  • Kauneudenhoito ja hyvinvointi
  • Ruoka ja ruokailu
  • Koti ja puutarha
  • Elämäntavat ja harrastukset
  • Media ja viihde
  • Uutiset ja politiikka
  • Ostoksilla kävijät
  • Urheilu ja kuntoilu
  • Teknologia
  • Matkailu
  • Ajoneuvot ja kulkuvälineet

Jokainen yllä mainittu kategoria sisältää yksityiskohtaisempia alakategorioita, joita voi myös käyttää sääntöjen signaaleina.

Ostoaikeissa olevat yleisöt ja elämäntapahtumat

Tavoita ihmisiä, jotka etsivät aktiivisesti tietoa ostettavasta asiasta tai suunnittelevat ostamista.

Ostoaikeissa olevat yleisöt

• Vaatteet ja asusteet
  • Taide- ja käsityötarvikkeet
  • Autot ja ajoneuvot
  • Vauvojen ja lasten tuotteet
  • Kauneus ja hygienia
  • Yritys- ja teollisuustuotteet
  • Yrityspalvelut
  • Tietokoneet ja oheislaitteet
  • Viihde-elektroniikka
  • Deittipalvelut
  • Koulutus
  • Työpaikat
  • Tapahtumaliput
  • Rahoituspalvelut
  • Ruoka
  • Lahjat ja tilaisuudet
  • Koti ja puutarha
  • Media ja viihde
  • Musiikkisoittimet ja ‑tarvikkeet
  • Kiinteistöt
  • Kausiostokset
  • Ohjelmisto
  • Urheilu ja kuntoilu
  • Televiestintä
  • Matkailu

Jokainen yllä mainittu kategoria sisältää yksityiskohtaisempia alakategorioita, joita voi myös käyttää sääntöjen signaaleina.

Elämäntapahtumat

• Oman yrityksen perustaminen
  • Korkeakoulusta valmistuminen
  • Kodin remontointi
  • Työpaikan vaihtaminen
  • Avioliitto
  • Muuttaminen
  • Uusi lemmikkieläin
  • Asunnon osto
  • Eläkkeelle jääminen
Jokainen yllä mainittu kategoria sisältää yksityiskohtaisempia alakategorioita, joita voi myös käyttää sääntöjen signaaleina.

Demografinen

Valitse demografinen kohdistus seuraavista kategorioista:

• Sukupuoli
  • Ikä
  • Perhetilanne

Kotitalouden tuloihin perustuva kohdistaminen ei ole käytettävissä Ads Creative Studiossa mutta saattaa olla käytettävissä suoraan Google Adsissa, kun projekti on importoitu.

Lue lisää demografisesta targetoinnista Google Adsissa.

Kieli

Voit valita kielet, joita asiakkaasi puhuvat. Mainoksesi näkyvät asiakkaille, joilla on nämä kieliasetukset, tai sivustoilla, jotka on kirjoitettu näillä kielillä.

Saatavilla olevat kielet on listattu Ads Creative Studiossa. Voit selata listaa tai tehdä siitä hakuja.

Lue lisää kielikohdistuksesta Google Adsissa tai Campaign Manager 360:ssä.

Sijainti

Jos viestisi on suunnattu tietyille maantieteellisille alueille, voit valita ne kohdistusalueiksi.

Saatavilla olevat sijainnit on listattu Ads Creative Studiossa. Voit hakea sijainteja osavaltion, kaupungin, postinumeron, lentokentän tai yliopiston mukaan.

Lue lisää maantieteellisiin sijainteihin kohdistamisesta Google Adsissa tai Campaign Manager 360:ssä.

Aikataulu

Valitse kellonajat ja viikonpäivät, jolloin haluat mainoksesi näkyvän. Voit asettaa aikataulun käyttäjän paikallisen ajan tai Yhdysvaltain itäisen normaaliajan mukaan.

Lue lisää kellonaikaan ja päivään kohdistamisesta Campaign Manager 360:ssä.

Aihe

Valitse aiheita, jos haluat mainostaa tiettyyn aiheeseen liittyvän sisällön yhteydessä.

Lue lisää aiheeseen kohdistamisesta Google Adsissa.

Aiheet

• Taide ja viihde
  • Autot ja ajoneuvot
  • Kauneus ja kuntoilu
  • Kirjat ja kirjallisuus
  • Liiketoiminta ja teollisuus
  • Tietokoneet ja elektroniikka
  • Talous
  • Ruoka ja juoma
  • Pelit
  • Terveys
  • Harrastukset ja vapaa-aika
  • Koti ja puutarha
  • Internet ja tietoliikenne
  • Työ ja koulutus
  • Laki ja hallinto
  • Uutiset
  • Verkkoyhteisöt
  • Ihmiset ja yhteiskunta
  • Lemmikit ja eläimet
  • Kiinteistöt
  • Yleiset tietolähteet
  • Tiede
  • Ostokset
  • Urheilu
  • Matkailu ja liikkuminen
  • Maantieteelliset paikat

Jokainen yllä mainittu kategoria sisältää yksityiskohtaisempia alakategorioita, joita voi myös käyttää sääntöjen signaaleina.

Oma signaali

Videoprojekteihin voi lisätä myös omia signaaleja. Käytä niitä, jos haluamaasi kohdesegmenttiä ei voi käyttää signaalina Ads Creative Studiossa tai et ole varma, mitkä ovat sopivia signaaleja. Omat signaalit voivat toimia myöhemmin paikkamerkkeinä, kun olet luomassa kampanjaa, jotta voit edelleen lisätä sääntöjä ja liittää niihin muunnelmia omien signaalien perusteella.

Voit määrittää omia signaaleja lisäämällä niihin oman tekstisi. Kaikki projektiin aiemmin määrittämäsi omat signaalit näkyvät tekstikentän avattavassa valikossa, josta voit halutessasi valita niitä.

Omien signaalien siirtäminen

Muiden signaalien tapaan myös omat signaalit siirretään projektin mukana.

Jos importoit videotietosi Google Adsiin käyttämällä Google Ads Editor ‑laskentataulukkoa, omat signaalit näkyvät kommentteina määritetyssä mainosryhmässä. Kampanjavastaavan tulisi tarkistaa nämä kommentit viimeistellessään kampanjaa ja mainosryhmän tietoja.