Elementtien järjestäminen elementtikirjastossa

Voit helpottaa elementtikirjastossa olevien elementtien löytämistä luomalla kansioita ja järjestämällä elementit niihin.

Kansion luominen

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. (Valinnainen) Jos haluat luoda uuden kansion aiemmin luodun kansion sisälle, siirry kyseiseen kansioon.
  4. Klikkaa + Uusiand then Kansio.
  5. Nimeä uusi kansio seuraavien vaatimusten mukaisesti:
    • 1–100 merkkiä pitkä
    • sisältää vain numeroita, kirjaimia (minkä tahansa kielen), välilyöntejä, yhdysmerkkejä, alaviivoja, hakasulkeita, aaltosulkeita ja pisteitä
    • alkaa kirjaimella tai numerolla
    • ei pääty välilyöntiin.
  6. Klikkaa Luo.

Elementin siirtäminen

Elementtejä ja kansioita ei tällä hetkellä voi siirtää muihin kansioihin. Tämä ominaisuus lisätään tulevien kuukausien aikana.

Tee sen sijaan näin:

• Lataa sama elementti toiseen kansioon.
  • Luo uusi kansio toiseen kansioon ja lataa elementit uudelleen.

Elementtien poistaminen

Voit poistaa minkä tahansa elementtikirjastoon lataamasi elementin. Elementti poistetaan tällöin vain elementtikirjastosta. Sitä ei poisteta

• projekteista, joissa se on käytössä
  • sellaisten mainosten raporteista, joissa se näkyy
  • muilta mainosalustoilta, joihin se on viety.

Jos poistat elementin vahingossa, sinulla on 15 sekuntia aikaa kumota poisto ja palauttaa elementti. Jos et halua palauttaa sitä, voit ladata sen uudelleen.

Voit poistaa elementtejä kortti- tai taulukkonäkymästä. Voit myös poistaa elementin, kun esikatselet sitä.

Huom. Kansioita ei tällä hetkellä voi poistaa. Tämä ominaisuus lisätään tulevien kuukausien aikana.

Elementin poistaminen

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Etsi poistettava elementti. Valitse Lisää ja sittenPoista.

Useiden elementtien poistaminen

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Valitse poistettavat elementit.
  4. Klikkaa Poista.