Tilihistorian tarkistaminen

Ads Creative Studio ‑tilisi sisältää muutoshistorian, josta näet, mitä olet tehnyt aiemmin. Tilihistoriasta voi olla apua ongelmien ratkaisussa etenkin, jos projektia työstää useampi henkilö.

Useimpien kohteiden osalta näet muuttuneen kohteen, aiemmat ja uudet arvot (esim. projektin tilan muutos: Valmis > Luonnos), muutoksen tehneen käyttäjän ja muutoksen päivämäärän ja kellonajan.

Voit nähdä muutokset enintään kahden vuoden ajalta.

Muutostyypit

Tilin muutoshistoriassa voi näkyä seuraavantyyppisiä muutoksia:

• Projekti: Muutokset projektin sisältämiin muunnelmiin
  • Elementti: Elementtien luominen, uudelleen nimeäminen, siirtäminen tai poistaminen
  • Kansio: Kansion luominen tai uudelleen nimeäminen

Näin tarkistat tilihistorian

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Muutoshistoria.
  3. Ylhäältä näet erityyppisten muutosten määrän. Jos haluat suodattaa muutokset tietyn muutostyypin mukaan, klikkaa haluamaasi tyyppiä ja määrää.
  4. Jos haluat nähdä muutokset tietyltä aikaväliltä, valitse aikavälivalikosta haluamasi alkamis- ja päättymispäivä.
  5. Jos haluat lisätietoa muutoksesta, klikkaa Muutos-sarakkeesta Laajenna rivi .

Suodattimien käyttäminen

Yläreunasta näet kategoriasuodattimet, joiden avulla voit nopeasti löytää muutokset, joita on tehty tilille, projekteihin tai elementteihin. Käytettävissä on seuraavat suodattimet:

• Kaikki muutokset
  • Tilin muutokset
  • Pääsyoikeuksien muutokset
  • Elementtikirjastomuutokset
  • Luovien projektien muutokset

Jos haluat rajata muutoksia tarkemmin, klikkaa Suodata , niin voit lisätä muita suodattimia:

• Muutoksen tyyppi
  • Muuttunut kohde
  • Käyttäjä

"Muutoksen tyyppi"- ja "Muuttunut kohde" ‑suodattimet ovat samantyyppisiä kuin kategoriasuodattimet, ja ne toimivat parhaiten, kun valittuna on "Kaikki muutokset" ‑kategoriasuodatin.

"Käyttäjä"-suodattimen avulla voit löytää joko muutoksen tehneen käyttäjän tai sen käyttäjän, jonka pääsyoikeustaso on muuttunut.