Elementtien hakeminen ja käyttäminen

Voit hakea elementtejä elementtikirjastosta lisäämällä suodattimia:

• Elementin nimi, tyyppi, tunnus, koko, kesto, tiedostokoko, luontipäivä tai viimeinen muokkauspäivä
  • Sijainti (kansio, jossa elementti on)

Voit rajata hakua valitsemalla useamman kuin yhden suodattimen. Suodattimia käytetään yhdessä. Jos lisäät suodattimen 300 pikselin levyisille elementeille ja toisen tänään luoduille elementeille, näet vain elementit, jotka täyttävät molemmat ehdot.

Muutaman kuukauden kuluttua on mahdollista hakea myös kuvissa näkyviä tuotteita.

Elementtien ja kansioiden hakeminen nimen mukaan

Voit hakea elementtejä ja kansioita nimen mukaan käyttämällä Nimi-suodatinta. Haku koskee vain kansiota, jossa olet parhaillaan.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Klikkaa Lisää suodatin.
    1. Valitse Nimi.
    2. Valinnainen: Klikkaa sisältää, jos haluat valita erityyppisen nimisuodattimen.
    3. Lisää elementin nimi tai osa siitä (vähintään yksi kirjain tai merkki).
    4. Valinnainen: Voit hakea useampaa nimeä tai sanaa painamalla Enter ja lisäämällä toisen sanan seuraavalle riville. Esimerkki: Jos haluat hakea elementtejä, joiden nimessä on joko "kissa" tai "koira", lisää sanat eri riveille.
    5. Klikkaa Käytä.

Suodatinpalkkiin lisätään suodatin. Sen alussa lukee "Nimi sisältää" ja lopussa on lisäämäsi nimi. Näet kaikki suodatinta vastaavat elementit ja kansiot. Voit palata takaisin poistamalla suodattimen.

Nimisuodatintyypit

Suodatintyyppi Kuvaus
sisältää

Hae elementtejä tai kansioita, joiden nimissä on lisäämäsi kirjaimet tai merkit (kirjainkoolla ei ole väliä).

ei sisällä Hae elementtejä tai kansioita, joiden nimissä ei ole lisäämiäsi kirjaimia tai merkkejä (kirjainkoolla ei ole väliä).
sisältää (kirjainkoolla on väliä) Hae elementtejä tai kansioita, joiden nimissä on lisäämäsi kirjaimet tai merkit samassa kirjainkoossa.
ei sisällä (kirjainkoolla on väliä) Hae elementtejä tai kansioita, joiden nimissä ei ole lisäämiäsi kirjaimia tai merkkejä samassa kirjainkoossa.
on sama kuin Hae elementtejä tai kansioita, joiden nimet vastaavat tarkasti lisäämiäsi kirjaimia tai merkkejä.
alkaa Hae elementtejä tai kansioita, joiden nimet alkavat lisäämilläsi kirjaimilla tai merkeillä.

Elementtien tai kansioiden hakeminen kaikista kansioista

Suodattimet koskevat oletuksena vain kansiota, jossa olet parhaillaan. Nimisuodatinta käyttämällä saat siis näkyviin vain kyseisessä kansiossa olevat elementit. Alakansioissa olevia elementtejä tai kansioita ei suodateta.

Voit laajentaa haun koskemaan kaikkia alakansioissa olevia elementtejä ja kansioita käyttämällä Sijainti-suodatinta.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Klikkaa Lisää suodatin.
    1. Valitse Sijainti. Jos Sijainti-suodatin ei ole käytettävissä, varmista, että olet elementtikirjaston ylimmällä tasolla. Et voi käyttää suodatinta, jos olet alakansiossa.
    2. Valitse Kaikkialla.
    3. Klikkaa Käytä.

Suodatinpalkkiin lisätään suodatin "Sijainti: Kaikkialla". Näet kaikki elementit ja kansiot, myös alakansioissa olevat. Voit palata takaisin poistamalla suodattimen.

Sisällön hakeminen tiedostotyypin mukaan

Voit hakea sisältöä tiedostotyypin mukaan käyttämällä Sisältötyyppi-suodatinta.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Klikkaa Lisää suodatin.
    1. Valitse Elementtityyppi.
    2. Valitse vähintään yksi haettava elementtityyppi. Vaihtoehdot ovat kuva, fontti, audio ja video.
    3. Klikkaa Käytä.

Suodatinpalkkiin lisätään suodatin. Sen alussa lukee "Elementtityyppi:" ja lopussa valitsemasi elementtityypit. Näet vain valittuja tyyppejä vastaavat elementit. Voit palata takaisin poistamalla suodattimen.

Elementin hakeminen tunnuksen perusteella

Voit hakea elementtejä Ads Creative Studion yksilöllisellä tunnuksella käyttämällä Elementtitunnus‑suodatinta.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Klikkaa Lisää suodatin.
    1. Valitse Elementtitunnus.
    2. Lisää yksilöllinen tunnus.
    3. Klikkaa Käytä.

Suodatinpalkkiin lisätään suodatin. Sen alussa lukee "Elementtitunnus =" ja lopussa lisäämäsi tunnus. Näet tunnusta vastaavan elementin vain, jos se löytyy kansiosta, jossa olet parhaillaan. Voit palata takaisin poistamalla suodattimen.

Elementtitunnuksen etsiminen

Löydät elementtitunnuksen klikkaamalla elementtiä elementtikirjastosta. Yksilöllinen numeerinen tunnus näkyy kohdassa "Tiedot" > "Tietoa tästä elementistä".

Elementin hakeminen koon mukaan

Voit hakea elementtiä leveyden tai korkeuden mukaan käyttämällä Leveys- tai Korkeus-suodatinta.

Leveyden mukaan hakeminen

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Klikkaa Lisää suodatin.
    1. Valitse Leveys.
    2. Valitse ulottuvuuden suodatintyyppi. Alla on lisätietoa kustakin tyypistä.
    3. Klikkaa Käytä.

Suodatinpalkkiin lisätään suodatin. Sen alussa lukee "Leveys" ja lopussa on valitsemasi suodatintyyppi ja lisäämäsi arvo. Näet vain valittua suodatinta vastaavat elementit. Voit palata takaisin poistamalla suodattimen.

Korkeuden mukaan hakeminen

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Klikkaa Lisää suodatin.
    1. Valitse Korkeus.
    2. Valitse ulottuvuuden suodatintyyppi. Alla on lisätietoa kustakin tyypistä.
    3. Klikkaa Käytä.

Suodatinpalkkiin lisätään suodatin. Sen alussa lukee "Korkeus" ja lopussa on valitsemasi suodatintyyppi ja lisäämäsi arvo. Näet vain valittua suodatinta vastaavat elementit. Voit palata takaisin poistamalla suodattimen.

Ulottuvuuksien suodatintyypit

Suodatintyyppi Kuvaus
>

Hae elementtiä, jonka leveys tai korkeus on suurempi kuin lisäämäsi arvo.

>= Hae elementtiä, jonka leveys tai korkeus on suurempi tai yhtä suuri kuin lisäämäsi arvo.
= Hae elementtiä, jonka leveys tai korkeus vastaa lisäämääsi arvoa.
erisuuruinen kuin Hae elementtiä, jonka leveys tai korkeus ei vastaa lisäämääsi arvoa.
< Hae elementtiä, jonka leveys tai korkeus on pienempi kuin lisäämäsi arvo.
<= Hae elementtiä, jonka leveys tai korkeus on pienempi tai yhtä suuri kuin lisäämäsi arvo.

Video- tai audioelementin hakeminen keston mukaan

Voit hakea video- tai audioelementtiä sen keston mukaan käyttämällä Kesto-suodatinta.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Klikkaa Lisää suodatin.
    1. Valitse Kesto (sekuntia).
    2. Valitse suodatintyyppi:
      1. Valitse >, jos haluat hakea elementtejä, joiden kesto on pidempi kuin lisäämäsi arvo.
      2. Valitse <, jos haluat hakea elementtejä, joiden kesto on lyhyempi kuin lisäämäsi arvo.
    3. Lisää valitsemasi suodatintyypin kanssa käytettävä keston arvo.
    4. Klikkaa Käytä.

Suodatinpalkkiin lisätään suodatin. Sen alussa lukee "Kesto" ja lopussa on valitsemasi suodatintyyppi ja lisäämäsi arvo. Näet vain valittua suodatinta vastaavat elementit. Voit palata takaisin poistamalla suodattimen.

Elementin hakeminen tiedostokoon mukaan

Voit hakea elementtiä tiedostokoon mukaan käyttämällä Tiedostokoko (kt)- tai Tiedostokoko (Mt) ‐suodatinta.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Klikkaa Lisää suodatin. Valitse sopiva tiedostokokosuodatin:
    • Jos haluat etsiä pienempiä tiedostoja, valitse Tiedostokoko (kt).
    • Jos haluat etsiä suurempia tiedostoja, valitse Tiedostokoko (Mt).
  4. Valitse suodatintyyppi:
    1. Valitse >, jos haluat hakea elementtejä, joiden tiedostokoko on suurempi kuin lisäämäsi arvo.
    2. Valitse <, jos haluat hakea elementtejä, joiden tiedostokoko on pienempi kuin lisäämäsi arvo.
  5. Lisää valitsemasi suodatintyypin kanssa käytettävä tiedostokoon arvo.
  6. Klikkaa Käytä.

Suodatinpalkkiin lisätään suodatin. Sen alussa lukee "Tiedostokoko" ja lopussa on valitsemasi suodatintyyppi ja lisäämäsi arvo. Näet vain valittua suodatinta vastaavat elementit. Voit palata takaisin poistamalla suodattimen.

Tiettynä päivänä luodun tai muokatun elementin hakeminen

Voit hakea elementtiä sen luonti- tai muokkausajankohdan mukaan käyttämällä Luontipäivä- tai Viimeinen muokkauspäivä ‑suodatinta.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Klikkaa Lisää suodatin. Valitse sopiva päivämääräsuodatin:
    • Jos haluat hakea elementtiä sen luontiajankohdan mukaan, valitse Luontipäivä.
    • Jos haluat hakea elementtiä sen viimeisen muokkausajankohdan mukaan, valitse Viimeinen muokkauspäivä.
  4. Valitse suodatintyyppi:
    1. Valitse ennen, jos haluat hakea elementtiä, joka on luotu tai jota on muokattu ennen tiettyä päivää.
    2. Valitse tarkalleen, jos haluat hakea elementtiä, joka on luotu tai jota on muokattu tiettynä päivänä.
    3. Valitse jälkeen, jos haluat hakea elementtiä, joka on luotu tai jota on muokattu tietyn päivän jälkeen.
  5. Lisää valitsemasi suodatintyypin kanssa käytettävä päivämäärä.
  6. Klikkaa Käytä.

Suodatinpalkkiin lisätään suodatin. Sen alussa lukee "Luontipäivä" tai "Viimeinen muokkauspäivä" ja lopussa on valitsemasi suodatintyyppi ja lisäämäsi päivämäärä. Näet vain valittua suodatinta vastaavat elementit. Voit palata takaisin poistamalla suodattimen.

Vain elementin tai kansioiden hakeminen

Voit hakea vain elementtiä tai kansioita käyttämällä Tyyppi-suodatinta.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Klikkaa Lisää suodatin.
    1. Valitse Tyyppi.
      • Jos haluat hakea vain elementtiä, valitse Sisältö.
      • Jos haluat hakea vain kansioita, valitse Kansio.
  4. Klikkaa Käytä.

Suodatinpalkkiin lisätään suodatin. Sen alussa lukee "Tyyppi:" ja lopussa on valitsemasi suodatintyyppi. Näet vain valittua suodatinta vastaavat elementit. Voit palata takaisin poistamalla suodattimen.

Elementin käyttäminen projekteissa

Kun lisäät elementtejä projektiin, malliin tai muunnelmaan, voit valita elementin, jonka olet jo ladannut elementtikirjastoon.

• Jos yhtään elementtiä ei ole vielä lisätty, näet tekstin "Pudota tiedosto tähän tai Selaa".
  • Jos elementti on jo lisätty, näet muokkausvaihtoehdon.

Elementtikirjastossa olevan sisällön käyttäminen

Kun olet ladannut elementin elementtikirjastoon, voit hakea ja käyttää sitä mallin pohjalta luoduissa video- tai Display-projekteissa.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa tai luo projekti.
  3. Etsi kohta, jossa haluat käyttää elementtiä.
    • Jos elementtiä ei ole valittu, klikkaa Selaa.
    • Jos elementti on jo valittu, klikkaa Avaa mediagalleria .
  4. Mediagalleria avautuu Elementtikirjasto-välilehdelle.
  5. Jos elementin on oltava tiettyä tiedostotyyppiä, voit hakea ja valita vain sentyyppisiä elementtejä. Jos olet esimerkiksi valitsemassa elementtiä videoon, voit hakea ja valita vain videoelementtejä.
  6. Valinnainen: Siirry kansioon tai lisää suodattimia hakeaksesi tiettyä elementtiä.
  7. Klikkaa haluamaasi elementtiä.

Elementti lisätään, ja esikatselu päivittyy.

Tietokoneella olevan elementin lataaminen ja käyttäminen

Kun lisäät elementin projektiin, voit käyttää tietokoneella olevaa elementtiä ja ladata sen.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa tai luo projekti.
  3. Etsi kohta, jossa haluat käyttää elementtiä.
    • Jos elementtiä ei ole valittu, klikkaa Selaa.
    • Jos elementti on jo valittu, klikkaa Avaa mediagalleria .
  4. Mediagalleria avautuu Elementtikirjasto-välilehdelle.
  5. Klikkaa Lataa-välilehteä.
  6. Vedä tietokoneelta yksi tai useampi elementti Lataa-välilehdelle tai klikkaa Valitse ladattavat tiedostot ja selaa tiedostoja.
  7. Odota, että elementti on latautunut. Jos haluat jatkaa muiden asioiden tekemistä samalla sivulla, voit piilottaa mediagallerian klikkaamalla Piilota. Elementin lataaminen jatkuu.