Vaihdettavat elementit

Jokainen räätälöitävä projekti luodaan mallista. Malli määrittää käytettävien elementtien määrän, tyypit ja järjestyksen. Kukin elementti on säilö, jossa voi olla vain yhdenlaista sisältöä, esimerkiksi video, kuva tai tekstiä.

Kun muokkaat mallia, voit valita, voiko elementtejä räätälöidä erilaisia muunnelmia varten vai pysyvätkö ne aina samoina. Räätälöitäviä elementtejä kutsutaan vaihdettaviksi elementeiksi.

Räätälöitävän projektin osat

Räätälöitävät projektit koostuvat seuraavista osista:

• Elementit: nämä ovat säilöjä tietyntyyppisille sisällöille, esimerkiksi kuville, videoille tai tekstille
  • Malli: tämä määrittää käytettävien elementtien määrän, tyypit ja järjestyksen

Esimerkiksi Display-projektin malli voi sisältää tekstielementin otsikkoa varten, kuvaelementin taustakuvaa varten ja toimintakehotuspainikkeen, jota klikkaamalla ihmiset pääsevät brändisi sivustolle.

Kaksi elementtityyppiä

Mallin elementit voivat olla joko staattisia tai vaihdettavia:

• Staattiset elementit: nämä pysyvät samoina kaikissa muunnelmissa, ja niitä voi muokata vain mallissa
  • Vaihdettavat elementit: nämä voivat muuttua muunnelmasta toiseen, ja niitä voi muokata muunnelman luomisen aikana

Esimerkiksi videoprojektin malli voi sisältää brändin logon, joka on samassa kohdassa jokaisessa muunnelmassa. Voit ladata logon malliin ja asettaa sen staattiseksi elementiksi. Samassa mallissa voi olla video, jonka haluat olevan erilainen jokaisessa muunnelmassa. Voit asettaa videoelementin vaihdettavaksi. Kun luot muunnelman, brändin logo pysyy samana, mutta voit valita jokaiselle muunnelmalle eri videon.

Jokaisessa räätälöitävässä projektissa on oltava vähintään yksi vaihdettava elementti.