Display-projektin siirtäminen Display & Video 360:een

Kun olet luonut Display-projektin ja merkinnyt sen valmiiksi, voit siirtää sen linkitetylle Display & Video 360 ‐tilille.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että Display & Video 360 ‐mainostaja, jolle haluat siirtää projektin, on linkitetty tiliisi.
  • Jos projekti on vielä luonnosvaiheessa, valitse "Valmistele vientiä varten".

Display-projektin siirtäminen Ads Creative Studiosta

Administrator user role requiredTarvitset projektien siirtämiseen tilin muokkausoikeudet tai järjestelmänvalvojan oikeudet.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa valmis Display-projekti, jonka haluat siirtää.
  3. Klikkaa Vie.
  4. Valitse linkitetty mainostaja, jolle haluat siirtää dataa.
  5. Klikkaa Vie. Projektin tilaksi vaihtuu "Viety".

Display & Video 360 tekee siirron aikana valmiista mainoksistasi kopioita. Ads Creative Studiossa tekemäsi muutokset eivät vaikuta Display & Video 360:ssä oleviin kopioihin. Voit lähettää päivitetyt mainokset siirtämällä projektin uudelleen.

Siirretyn projektin muokkaaminen

Voit tehdä muutoksia jo siirtämääsi projektiin ja siirtää sitten päivitetyt mainokset Display & Video 360:een.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa siirretty projekti, jota haluat muokata.
  3. Klikkaa Muokkaa. Projektin tilaksi vaihtuu "Luonnos".
  4. Tee projektiin haluamasi muutokset ja klikkaa Tallenna.
  5. Klikkaa Valmistele vientiä varten. Projektin tilaksi vaihtuu "Valmis".
  6. Seuraa siirtämisohjeita. Jos projekti on siirretty aiemmin Display & Video 360:een, siitä luodaan uusi kopio, joka näkyy Display & Video 360 ‐mainostajan mainosaineistolistassa.