Videoprojektin tarkistaminen

Tarkista-sivulla voit esikatsella kaikkia muunnelmia ja sääntöjä varmistaaksesi, että videoprojekti näyttää siltä kuin pitää ja on valmis siirrettäväksi. Näet jokaisesta muunnelmasta yhteenvedon, joka sisältää muunnelmaan liitetyt säännöt ja pikkukuvia keskeisistä kohdista videolla.

Muunnelmien suodattaminen

Tarkista-sivulla on taulukko, josta näet oletuksena kaikki muunnelmasi. Voit suodattaa taulukosta esiin vain huomiota vaativat muunnelmat.

Muunnelman nimellä hakeminen

Voit hakea muunnelmaa lisäämällä sen nimen hakukenttään.

• Jos haluat nähdä listan kaikista muunnelmista, klikkaa hakukenttää. Valitse avattavasta valikosta haluamasi muunnelma.
  • Jos haluat suodattaa taulukon muunnelman nimen mukaan, lisää nimi tai osa siitä hakukenttään.

Muunnelman muokkaaminen

Jos haluat tehdä muunnelmaan muutoksia, klikkaa sen nimeä. Siirryt muunnelman muokkaussivulle.

Sääntöjen tarkistaminen

Säännöt-sivulla on yhteenveto kuhunkin muunnelmaan liitetyistä säännöistä, esimerkiksi "Liitetty 2 sääntöön, 4 kohdistussignaalia".

Klikkaa yhteenvetoa, niin näet paneelin, jossa on lisätietoa säännöistä ja signaaleista. Jos haluat tehdä sääntöihin muutoksia, klikkaa paneelin alareunasta Muokkaa sääntöjä. Siirryt Säännöt-sivulle.

Videoiden käsittely

Kaikki videot on käsiteltävä, ennen kuin voit merkitä projektin valmiiksi ja siirtää sen.

• Yksittäisen videon käsittely: klikkaa muunnelman kohdalta Käsittele video.
  • Useiden videoiden käsittely: merkitse muunnelmien valintaruudut ja klikkaa yläreunasta Käsittele video ‐painiketta. Et voi valita muunnelmia, joissa on virheitä tai jotka on jo käsitelty. Voit suodattaa esiin kaikki käsittelemättömät videot, jolloin niiden valitseminen on helpompaa.

Videoiden käsittelyyn voi mennä muutama minuutti. Sivu päivittyy automaattisesti, kun käsittely on valmis.

Jos teet muunnelmaan muutoksia, video on käsiteltävä uudelleen. Jos muokkaat mallia, kaikki videot on käsiteltävä uudelleen.

Videoiden katsominen

Kun video on käsitelty, voit katsoa sen klikkaamalla Toista video.

Jos haluat tehdä videoon muutoksia, klikkaa videosoittimen alta Muokkaa muunnelmaa, niin siirryt muokkaussivulle.

Projektin jakaminen tarkistusta varten

Voit jakaa esikatselutaulukon kaikille, joiden haluat tarkistavan projektin.

1. Avaa jaettava projekti.
  2. Klikkaa Lisää ja sitten Jaa esikatselutaulukko.
  3. Nimeä taulukko ja klikkaa Luo.
  4. Kopioi URL-osoite ja lähetä se tarkistajille.

Kaikki, joilla on kyseinen URL-osoite, voivat nähdä esikatselutaulukon kirjautumatta sisään. Taulukossa näkyvät projektin kaikki muunnelmat pikkukuvineen ja "Toista video" ‐linkkeineen, ja sen voi suodattaa muunnelman mukaan.

Jos muokkaat projektia, muutokset päivittyvät esikatselutaulukkoon. Silloin tarkistajien on ehkä päivitettävä taulukko.

Linkki vanhenee 14 päivän kuluttua. Jos haluat poistaa esikatselutaulukon ennen sitä, palaa "Jaa esikatselutaulukko" ‐valintaikkunaan ja klikkaa linkin alta Poista.

Projektin merkitseminen valmiiksi

Kun saat projektin valmiiksi, klikkaa Valmistele vientiä varten. Jos projektia ei ole merkitty valmiiksi, sitä ei voi eksportoida. Näin kukaan, jolle olet jakanut tilin, ei voi vahingossa eksportoida keskeneräistä projektia.

Mitä eroa on tallennuksen ja vientiä varten valmistelun välillä?
  • Kun tallennat projektin, tekemäsi muutokset tallennetaan ja voit jakaa esikatselutaulukon.
  • Kun valmistelet projektin vientiä varten, sen tila vaihtuu "luonnoksesta" "valmiiksi" ja projektin voi eksportoida.

Jos haluat tehdä muutoksia valmiiseen projektiin, avaa se ja klikkaa Muokkaa, niin projekti muuttuu taas muokattavaksi luonnokseksi.

Projektin siirtäminen

Kun projekti on tarkistettu ja hyväksytty, voit siirtää sen Google Adsiin tai Campaign Manager 360:een. Tällä hetkellä kunkin projektin voi siirtää ainoastaan sille mainostalustalle, jonka olet valinnut projektia luodessasi. Jos haluat käyttää projektia toisella mainosalustalla, sinun on luotava uusi projekti.