Videoprojektin siirtäminen Google Adsiin

Kun videoprojekti on luotu ja valmisteltu vientiä varten, voit siirtää sen linkitetylle Google Ads ‑tilille.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että olet linkittänyt Google Ads ‑tilin, jolle haluat viedä projektin.
  • Käsittele videot.
  • Jos projekti on vielä luonnosvaiheessa, klikkaa Valmistele vientiä varten

Videoprojektin siirtäminen Ads Creative Studiosta

Administrator user role requiredTarvitset projektien siirtämiseen tilin muokkausoikeudet tai järjestelmänvalvojan oikeudet.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa valmis videoprojekti, jonka haluat siirtää.
  3. Klikkaa Vie. Näkyviin tulee paneeli, josta voit valita tilin.
  4. Valitse Google Ads ‐tili, jolle haluat viedä projektin. Jos tili ei näy listassa, pyydä linkitystä. Kun linkitys on hyväksytty, kokeile vientiä uudelleen.
  5. Klikkaa Vie. Projektin tilaksi vaihtuu "Viety".

Tuonnin aikana Google Ads kopioi valmiit videosi. Jos teet tämän jälkeen muutoksia Ads Creative Studiossa, niillä ei ole vaikutusta Google Adsissa oleviin kopioihin. Voit lähettää päivitetyt videot viemällä projektin uudelleen.

Mitä seuraavaksi