Een HTML5-display-advertentie uploaden

Als u een HTML5-advertentie heeft gemaakt met een andere tool, zoals Google Web Designer, kunt u deze als display-project uploaden naar Ads Creative Studio.

Vereisten

• U moet uw HTML5-advertentie aanleveren in één zip-bestand.
  • Interstitial-advertentiemateriaal wordt niet ondersteund.
  • Advertentiemateriaal dat helemaal wordt uitgevouwen, wordt ondersteund op volledig scherm. Advertentiemateriaal dat wordt uitgevouwen tot andere formaten, wordt niet ondersteund.
  • Voor alle advertentiedoorklikken moet u de Enabler of kliktags gebruiken. Hardgecodeerde doorklikken met HTML-ankertags worden niet ondersteund.
  • Als u video gebruikt, laadt u de videocomponenten met de Enabler. Download het voorbeeld-zip-bestand hieronder om voorbeeldcode te bekijken.

Over de Enabler

Als u een rich media-advertentie wilt uploaden naar Ads Creative Studio, moet u de Enabler in uw bestanden gebruiken. De Enabler is een JavaScript-bibliotheek die dient als communicatiehub voor uw advertentie. U kunt deze optie gebruiken om bestanden beveiligd te laden vanaf de advertentieserver als uw advertentie live is. U kunt de statistiek ook gebruiken om interacties met uw advertentie te registreren, zodat u kunt zien hoe de advertentie presteert.

Als u een display-advertentie uploadt die geen gebruik maakt van de Enabler, moet u kliktags gebruiken om de landingspagina voor elk uitstappunt te bepalen.

Een HTML5-mediapakket uploaden

Voordat u HTML5-bestanden uploadt, moet u alle bestanden comprimeren in één zip-bestand. Zorg ervoor dat u alle componenten, css- en JavaScript-bestanden opneemt die u met het HTML-bestand uploadt.

1. Ga naar Ads Creative Studio.
  2. Klik op de pagina Projecten op Nieuwand thenDisplayand thenHTML5.
  3. Upload het HTML5-mediapakket als zip-bestand.
  4. Geef een naam op voor het nieuwe project.
  5. Selecteer het advertentieplatform waarnaar u het project wilt exporteren. Als u het gewenste platform niet kunt selecteren, zorgt u dat u een accountkoppeling heeft ingesteld. Probeer het daarna opnieuw.
  6. Klik op Maken.

Volgende stappen

Voeg zo nodig aangepaste formaten toe en bekijk uw project.