HTML5-muotoisen Display-mainoksen lataaminen

Jos olet luonut HTML5-mainoksen toisella työkalulla (esim. Google Web Designerilla), voit ladata sen Ads Creative Studioon Display-projektina.

Vaatimukset

• HTML5-mainos on pakattava yhteen ZIP-tiedostoon.
  • Välimainoksia ei tueta.
  • Koko näytön kokoisiksi laajentuvia mainoksia tuetaan mutta muihin kokoihin laajentuvia mainoksia ei.
  • Kaikille mainosklikkauksille on käytettävä joko käynnistintä tai klikkaustageja. Kovakoodattuja klikkauksia, joissa käytetään HTML-ankkuritageja, ei tueta.
  • Jos käytät videota, lataa videoelementit käynnistimen avulla. Voit myös käyttää esimerkkikoodia lataamalla alla olevan ZIP-tiedoston.

Käynnistin

Jotta voit ladata Ads Creative Studioon rich media ‑mainoksen, sinun on käytettävä tiedostoissasi käynnistintä. Käynnistin on JavaScript-kirjasto, joka toimii mainoksesi viestintäkeskuksena. Sen avulla tiedostot latautuvat turvallisesti mainospalvelimelta, kun mainos on julkaistu. Voit myös tallentaa sen avulla mainosinteraktioita, jotta saat selville, millaisia tuloksia mainoksesi tuottaa.

Jos lataat Display-mainoksen, jossa ei käytetä käynnistintä, määritä jokaisen poistumisen laskeutumissivu klikkaustagien avulla.

HTML5-mainostiedostopaketin lataaminen

Pakkaa kaikki tiedostot yhteen ZIP-tiedostoon ennen HTML5-tiedostojen lataamista. Muista ottaa mukaan kaikki HTML-tiedoston lataamat elementit, CSS-tiedostot ja JavaScript-tiedostot.

1. Siirry Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Projektit-sivulta Uusi and thenDisplay and then HTML5
  3. Lataa HTML5-mainostiedostopaketti ZIP-tiedostona.
  4. Nimeä uusi projekti.
  5. Valitse mainosalusta, johon aiot siirtää projektin. Jos et voi valita haluamaasi alustaa, varmista, että olet linkittänyt tilisi, ja yritä sitten uudelleen.
  6. Klikkaa Luo.

Seuraavat vaiheet

Lisää tarvittaessa omia kokoja ja tarkista projektisi.