Ondersteunde items

U kunt de volgende itemtypen uploaden naar de itembibliotheek. De vereisten verschillen per advertentie-indeling en platform. U moet dus misschien voldoen aan aanvullende vereisten op basis van uw projecttype en de locatie waar u het bestand exporteert.

Itemtype

Extensies

Maximale bestandsgrootte

Overige vereisten

Afbeelding

.gif
.jpg
.jpeg
.png (zonder kwaliteitsverlies, met alfatransparantie)

5 MB Opmerking: Gif's kunnen worden geüpload en gebruikt in display-projecten, maar worden niet ondersteund in videoprojecten.

Videocampagne

.mp4
.webm (met alfatransparantie)

.mov (met alfatransparantie)

1 GB

Aanbevolen frames per seconde:
23,976, 24, 25, 29,97, 30

Voor videoprojecten is de maximale resolutie voor een video-item 1080p (1920 x 1080).

Voor display-projecten is de maximale resolutie voor een video-item 4K (3840 x 2160).

Audio

.aac
.mp3
.wav
.flac

1 GB

Maximaal 2 kanalen

Lettertype

.eot
.otf
.ttf
.woff
.woff2

10 MB

Mappen, variabele lettertypen en alleen afzonderlijke lettertypen worden niet ondersteund

Er zijn misschien geschikte lettertypen beschikbaar op Google Fonts