Elementtien lataaminen elementtikirjastoon

Voit ladata elementtejä elementtikirjastoon, kun haluat tallentaa ne, jakaa ne tiimille, käyttää niitä projekteissa tai siirtää ne Google Adsiin.

Elementtikirjastoon voi ladata vain tuettuja elementtejä. Muista, että elementteihin saattaa liittyä lisävaatimuksia riippuen siitä, missä mainosmuodossa niitä käytetään.

Elementin lataaminen

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. (Valinnainen) Avaa kansio, johon haluat ladata elementin.
  4. Vedä elementti kansioon tai klikkaa Uusi ja sitten Tiedoston lataus.
  5. Valitse tiedosto, jonka haluat ladata tietokoneelta. Voit valita vain tuettuja tiedostotyyppejä.

Elementtikansion lataaminen

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Elementtikirjasto.
  3. Klikkaa Uusi ja sitten Kansion lataus.
  4. Valitse kansio, jonka haluat ladata tietokoneelta.
  5. Näet ikkunan, jossa sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat ladata kaikki kansiossa olevat tiedostot. Vahvista valinta ja jatka klikkaamalla Lataa.

Jos ladatussa kansiossa on sisältöä, jota ei tueta, näet virheilmoituksen. Klikkaa Näytä, niin saat lisätietoa.

Latausongelmien ratkaiseminen

Kun tiedostoja ladataan, näet siitä ilmoituksen. Jos haluat lisätietoa latauksen edistymisestä, klikkaa ilmoituksesta Näytä. Näet paneelin, jossa on tietoa jokaisesta tiedostosta ja mahdollisista latauksen aikana tapahtuneista virheistä.

Esimerkki-ilmoitus

Lisäohjeita: