Tilin sisäiset ilmoitukset

Saat Ads Creative Studio ‐ilmoituksia tärkeistä tiliäsi koskevista tiedoista. Näet ilmoituksia myös uusista ominaisuuksista ja tuotepäivityksistä.

Tärkeimmät ilmoitukset näkyvät tilisi yläreunan punaisessa palkissa.

Tärkeät mutta vähemmän kriittiset ilmoitukset näkyvät esikatselupalkissa tilisi yläosassa. Voit nähdä kaikki ilmoitukset klikkaamalla esikatselupalkista Näytä kaikki.

Jos odottamassa on vain alhaisen prioriteetin ilmoituksia, esikatselupalkki ei ole näkyvissä. Sen sijaan näytön yläosassa näkyy huutomerkki Ilmoitukset-kuvakkeen vieressä. Voit lukea nämä viestit klikkaamalla Ilmoitukset .

Mitä ilmoituskuvakkeet tarkoittavat?

Varoituskuvake : Tililläsi on ongelma.

Tietokuvake : Uusi ominaisuus tai tuotepäivitys on saatavilla.

Klikkaamalla esimerkiksi Näytä tai Korjaa siirryt ongelman ratkaisemiseen liittyville sivuille. Valitsemalla Lue lisää voit puolestaan lukea ongelmasta Ads Creative Studion ohjekeskuksesta. Jos haluat poistaa ilmoituksen luettelosta, valitse Hylkää .