Ads Creative Studio ‐sähköpostiviestien ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Saat sähköposti-ilmoituksia tärkeistä Ads Creative Studio ‑tiliäsi koskevista tiedoista. Voit myös tilata uutiskirjeet, Googlen markkinatutkimusmahdollisuudet sekä ohjeet ja tulosehdotukset sähköpostiisi tai perua näiden tilauksen ilmoitusasetuksista.

Lisätietoja ilmoituksista, jotka saat suoraan tilillesi, on artikkelissa Tilin sisäiset ilmoitukset.

Näin sähköposti-ilmoitukset toimivat

Sähköposti-ilmoitukset lähetetään niiden käyttäjien sähköpostiosoitteisiin, joilla on pääsy Ads Creative Studio ‐tilille. Kaikki Ads Creative Studio ‐tilin käyttäjät voivat valita haluamansa asetukset. Käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan tai muokkaajan rooli, voivat myös valita muiden käyttäjien sähköposti-ilmoitusten asetukset.

Sähköposti-ilmoitusten tyypit:

• Uutiskirjeet
  • Google-markkinatutkimukset
  • Räätälöidyt ohjeet ja tulosehdotukset
  • Tilin turvallisuus

Voit valita, haluatko saada kaikki sähköpostit vai et mitään sähköposteja, jotka voivat olla uutiskirjeitä, Googlen markkinatutkimuksia tai räätälöityjä ohjeita ja tulosehdotuksia.

Tilisi suojaamiseksi et voi poistaa tilin turvallisuutta koskevia sähköposteja käytöstä.

Ads Creative Studio ‑sähköpostien tilaaminen

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Asetukset ja sittenAsetukset.
  3. Valitse Ilmoitukset.
  4. Valitse haluamasi asetukset Sähköposti-ilmoitukset-kohdasta.

Ads Creative Studio ‑sähköpostien peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa sähköposti-ilmoitusten tilauksen, klikkaa sähköpostiviestin alareunassa olevaa perumislinkkiä. Voit myös peruuttaa tietyntyyppisten tai kaikkien Ads Creative Studio ‑sähköpostiviestien tilauksen (tilin turvallisuutta koskevia sähköposteja lukuun ottamatta).

Voit myös seurata edellä olevia ohjeita peruuttaaksesi sellaisten sähköpostien tilauksen, joita et halua saada.

Sähköpostiosoitteen vaihtaminen ilmoituksia varten

Ilmoituksia voidaan lähettää mihin tahansa sellaiseen sähköpostiosoitteeseen, jolla on pääsy tilille.

Näin voit muuttaa sähköpostiosoitteita, joihin ilmoitukset lähetetään