Tilin suojaaminen

Datasi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Google suojaa Ads Creative Studio ‑tiliäsi monin tavoin, mutta voit parantaa tilisi suojausta myös itse tässä artikkelissa kuvatuilla tavoilla.

Jotta Ads Creative Studio ‑tilisi pysyy varmasti suojattuna, Google saattaa lähettää sinulle toisinaan räätälöityjä suosituksia sähköpostitse tai tililläsi näkyvien ilmoitusten kautta.

Google-tilin suojaaminen

Muista, että kaikki käyttäjät, joilla on pääsy Google-tilillesi, voivat päästä Ads Creative Studio ‑tilillesi ja tutkia mainontadataasi. Luvattoman pääsyn estämiseksi sinun kannattaa suojata Google-tilisi.

• Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön. Tämä lisää kirjautumisen yhteyteen ylimääräisen vahvistusvaiheen, joka parantaa suojausta ja estää mahdollisia hyökkääjiä pääsemästä tilillesi, vaikka he tietäisivät salasanasi.

• Valitse vahva ja yksilöllinen salasana. Vahva salasana sisältää isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä, joiden ansiosta sitä on vaikea arvata. Älä käytä samaa salasanaa eri verkkosivustoilla.

• Pidä tilin palautusvaihtoehdot ajan tasalla. Tarkista säännöllisesti, että tilin palautusvaihtoehdot (myös laite- ja yhteystiedot) ovat ajan tasalla siltä varalta, ettet onnistu kirjautumaan tilillesi tavalliseen tapaan.

• Tarkista tietokoneesi haittaohjelmien varalta. Varmista, että tietokoneesi virustorjuntaohjelmisto on ajan tasalla, ja tarkista koko järjestelmä säännöllisesti, jotta voit havaita ja poistaa mahdolliset haittaohjelmat.

Ads Creative Studio ‐tilin suojaaminen järjestelmänvalvojana

Alla on joitakin tilien järjestelmänvalvojia koskevia parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit vähentää Ads Creative Studio ‐tilisi luvattoman käytön riskiä.

Edellä olevien asioiden tekeminen edellyttää, että sinulla on Ads Creative Studio ‐tilisi järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet.
  • Edellytä käyttäjiltä kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönottoa. Tämä lisää kirjautumisen yhteyteen ylimääräisen vahvistusvaiheen, joka parantaa suojausta ja estää mahdollisia hyökkääjiä pääsemästä tilillesi, vaikka he tietäisivät salasanasi. Jos käyttäjä yrittää päästä Ads Creative Studio ‑tilillesi ottamatta ensin käyttöön kaksivaiheista vahvistusta, hän näkee ilmoituksen, jossa häntä kehotetaan ottamaan kaksivaiheinen vahvistus käyttöön.
  • Rajoita sallittuja sähköpostiverkkotunnuksia. Lisäämällä sallitut sähköpostiverkkotunnukset suojausasetuksista voit varmistaa, että organisaatiosi ulkopuolisia henkilöitä ei kutsuta Ads Creative Studio ‐tilisi käyttäjiksi.
  • Älä jaa samoja kirjautumistietoja useille käyttäjille. Jos useat käyttäjät tarvitsevat pääsyn Ads Creative Studio ‐tilillesi, älä jaa kaikille samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa. Myönnä sen sijaan jokaiselle käyttäjälle erillinen pääsyoikeus Ads Creative Studio ‐tilille käyttäjän oman Google-tilin kautta. Yhdellä Google-tilillä voi olla suora pääsyoikeus jopa 20 Ads Creative Studio ‐tilille.
  • Tarkista, kenellä on pääsy Ads Creative Studio ‐tilillesi. On tärkeää, että tarkistat tilisi käyttäjien pääsyoikeudet ja luvat säännöllisesti. Poista ei-aktiiviset käyttäjät ja varmista, että käyttäjillä on tarvittava vähimmäispääsyoikeustaso.

Kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönotto Ads Creative Studiossa

1.  Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Suojausasetukset.
  4. Laajenna paneeli klikkaamalla Todennusmenetelmä.
  5. Tee jompikumpi seuraavista:
    • Valitse Kaksivaiheinen vahvistus.
    • Jos kaksivaiheista vahvistusta ei voi valita, tee näin:
      • Klikkaa linkkiä, josta pääset ottamaan kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön.
      • Lisää puhelinnumerosi seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita. Vahvista sitten, että numero toimii, ja valitse lopuksi Ota käyttöön. Kaksivaiheisen vahvistuksen kohdalla näkyy nyt "Käytössä". Voit sulkea sivun.
      • Siirry takaisin Ads Creative Studio ‐tilillesi ja päivitä sivu, niin asetuksen lukitus poistuu.
      • Valitse Kaksivaiheinen vahvistus.
  6. Valitse päivä, jolloin haluat asetuksen tulevan voimaan käyttäjille.
  7. Klikkaa Tallenna.

Sallittujen verkkotunnusten lisääminen

Kun lisäät sallittuja verkkotunnuksia tilillesi, vain näiden verkkotunnusten käyttäjät voivat kirjautua tilillesi. Jos esimerkiksi valitset tilin sallituksi sähköpostiverkkotunnukseksi example.com, voit lähettää kutsun osoitteeseen user@example.com mutta et osoitteeseen user@gmail.com.

1. Kirjaudu Ads Creative Studio ‐tilillesi.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Suojausasetukset.
  4. Laajenna paneeli klikkaamalla Sallitut verkkotunnukset.
  5. Lisää verkkotunnus luetteloon klikkaamalla Lisää verkkotunnus.
  6. Poista verkkotunnus klikkaamalla sen oikealla puolella olevaa x-merkkiä.
  7. Klikkaa Tallenna.

Ei-aktiivisten käyttäjien poistaminen

Poista pääsyoikeudet sellaisilta käyttäjiltä, jotka eivät enää ole yrityksen palveluksessa tai eivät enää tarvitse pääsyoikeuksia Ads Creative Studio ‑tilillesi. Jos et poista näitä käyttäjiä, he voivat edelleen kirjautua tilillesi ja tehdä muutoksia. Lue lisää käyttäjien poistamisesta tililtä.

Vain tarvittavien pääsyoikeuksien myöntäminen käyttäjille

Kun kutsut tilille uuden käyttäjän, hän saa tietyn pääsyoikeustason. Pääsyoikeustasojen avulla voit myöntää käyttäjille valikoidusti mahdollisuuden tehdä erilaisia tehtäviä ja käyttää eri ominaisuuksia. Esimerkiksi käyttäjä, jolla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, voi kutsua tilille uusia käyttäjiä, mutta muokkausoikeudet eivät riitä tähän. Vastaavasti voit myöntää vain lukuoikeuden, jos käyttäjän ei tarvitse tehdä muutoksia tilillesi. Lue lisää Ads Creative Studio ‐tilin pääsyoikeustasoista.

Kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä Ads Creative Studiossa

Google kehottaa kaikkia käyttäjiä käyttämään kaksivaiheista vahvistusta tilille kirjautumisessa. Kaksivaiheisen vahvistuksen avulla voit suojata tiliäsi ja arkaluontoisia tietojasi hyökkääjiltä, vaikka heillä olisi sanasanasi. Jos et halua suojata tiliäsi tällä tavoin, seuraa alla olevia ohjeita.

1. Kirjaudu Ads Creative Studio ‐tilillesi.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa sivun yläosasta Suojausasetukset.
  4. Laajenna paneeli klikkaamalla Käyttöoikeuden tarkistamismenetelmä.
  5. Valitse todennusmenetelmäksi Vakio.