Ads Creative Studio ‐tilin asetusten muuttaminen

Voit muuttaa Ads Creative Studio ‐tilin asetuksia, esimerkiksi tilin tietoja, näyttökieltä ja numeromuotoa. Muista, että asetusten muokkaaminen ei vaikuta siihen, miten käyttäjät näkevät mainosprojektisi muilla mainosalustoilla.

Maa ja aikavyöhyke asetetaan pysyvästi tilin luomisen yhteydessä. Näitä asetuksia ei voi muuttaa.

Näin voit katsoa ja muuttaa tilin asetuksia:

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Asetukset ja sittenAsetukset.
  3. Laajenna muutettava asetus klikkaamalla sitä, minkä jälkeen voit muuttaa sitä tai valita toisen asetuksen. Alla on lisätietoja jokaisesta asetuksesta.
  4. Klikkaa Tallenna jokaisen muutetun osion kohdalta.

Asetukset

Näyttökieli

Näyttökieli on Ads Creative Studiossa käytettävä kieli. Tililläsi käytetään oletuksena Google-tilisi kieltä. Halutessasi voit valita toisen kielen, jota käytetään Ads Creative Studiossa. Tämä kieliasetus vaihtaa myös kielen, jota käytät muissa Ads-tuotteissa, kuten Google Adsissa ja Search Ads 360:ssä.

Numeromuoto

Numeromuodon muuttaminen vaikuttaa siihen, miten pisteitä ja pilkkuja käytetään Ads Creative Studiossa näkyvissä numeroissa. Numero voi näkyä esimerkiksi muodossa 2,000.50 tai 2 000,50.

Kaikki mahdolliset numeromuodot eivät ole käytettävissä kaikilla näyttökielillä. Joitakin näyttökieliä käytettäessä voit valita vain yhden numeromuodon, joten riippuu kielestäsi, voitko muuttaa tätä asetusta.

Tilin nimi

Tilin nimi näkyy kaikille, joilla on pääsy kyseiselle tilille.

Yrityksen tai tiimin nimi

Yrityksesi tai tiimisi nimi on nimi, jota käytät mainostoimistostasi, yrityksestäsi, ryhmästäsi tai tiimistäsi.

Yritystyyppi

Yritystyyppi kuvaa yritystäsi. Valitse joko mainostoimisto (jos yrityksesi on itsenäinen mainostoimisto) tai talon sisäinen toimisto (jos mainosten tekijätiimisi työskentelee suoraan mainostajalle).

Maa ja aikavyöhyke

Maa ja aikavyöhyke asetetaan pysyvästi tilin luomisen yhteydessä, eikä niitä voi muuttaa. Jos yrityksesi on muuttanut toiseen maahan, sinun on luotava uusi tili näin:
  1. Luo uusi tili.
  2. Täytä tilitietosi ja lisää uuden maan nimi ja aikavyöhyke.

Tilin tila

Tästä osiosta näet tilisi nykyisen tilan. Voit poistaa Ads Creative Studio ‐tilisi käytöstä milloin tahansa.
Voit tehdä tämän klikkaamalla Poista tilini käytöstä. Tämä ei vaikuta sellaisiin sisältöihin tai projekteihin, jotka olet eksportoinut muihin tuotteisiin. Kun tilisi on poistettu käytöstä, voit aktivoida sen uudelleen milloin tahansa jopa kymmenen vuoden ajan.