Ads Creative Studioon kirjautuminen

Siirry Ads Creative Studioon ja lisää sen Google-tilin sähköpostiosoite ja salasana, jota käytät Ads Creative Studioon kirjautumiseen.

Jos sinulla ei vielä ole Ads Creative Studio ‐tiliä, sinun on ensin luotava tili.

Kirjautuminen

Varmista ensin, että käytät selaimesi uusinta versiota. Ads Creative Studio on yhteensopiva Firefoxin, Internet Explorerin, Safarin ja Chromen uusimpien versioiden kanssa.

Näin voit kirjautua Ads Creative Studioon:

1. Siirry Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Lisää Sähköposti-kenttään Google-tilisi sähköpostiosoite, vaihtoehtoinen sähköpostiosoite tai Gmail-käyttäjätunnus.
  4. Kirjoita Salasana-kenttään salasanasi.
  5. Klikkaa Kirjaudu sisään.

KIRJAUDU ADS CREATIVE STUDIOON

Sisäänkirjautumisongelmien ratkaiseminen