Toegang beheren tot uw Ads Creative Studio-account

Als u de toegang tot uw Ads Creative Studio-account deelt, kunt u samen met andere mensen in uw bedrijf werken in hetzelfde Ads Creative Studio-account. Zodra u toegang heeft verleend, kunt u het toegangsniveau van een gebruiker bewerken. U kunt de toegang later ook altijd weer intrekken.

U kunt ook manageraccounts gebruiken om toegang te geven tot een Ads Creative Studio-account. Als uw klantaccount aan een manageraccount is gekoppeld, hebben gebruikers van het manageraccount toegang tot uw klantaccount, zelfs als ze niet op de lijst van gebruikers voor het klantaccount staan. Manageraccounts hebben hun eigen gebruikers- en toegangsniveaus.

Voordat u begint

Voor toegang tot uw account moet de persoon die u uitnodigt een Google-account hebben of maken.

Iemand toegang verlenen

Als u een gebruiker aan uw account wilt toevoegen, moet u een beheerdersrol hebben.

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Klik op Instellingen en dan Toegang en beveiliging.
  3. Klik op Toevoegen .
  4. Selecteer een toegangsniveau voor degene die u wilt uitnodigen en vul het e-mailadres van die persoon in.
  5. Klik op Uitnodiging versturen. De persoon die u wilt toevoegen, krijgt een e-mailuitnodiging. Nadat de gebruiker de uitnodiging heeft geaccepteerd, kan deze inloggen bij Ads Creative Studio.

Over toegangsniveaus

Elke keer dat u iemand toegang geeft tot uw Ads Creative Studio-account, kunt u selecteren welke functies de gebruiker kan bekijken en wijzigen door een toegangsniveau toe te wijzen.

Toegangsniveaus

Toegang op accountniveau Alleen-lezen Bewerken Beheerder
Gebruikers en accountkoppelingen bekijken Ja Ja Ja
Projecten, items en templates bekijken Ja Ja Ja
Projecten, items en templates bewerken en bladen met voorbeelden bekijken   Ja Ja
Projecten exporteren   Ja Ja
Gebruikers en accountkoppelingen bewerken     Ja

Toegang accepteren

U krijgt een uitnodigingsmail als iemand u uitnodigt voor een Ads Creative Studio-account. Klik op de toepasselijke link in de e-mail en volg de stappen op het scherm als u de uitnodiging wilt accepteren.

Toegang intrekken

Als u een gebruiker uit uw account wilt verwijderen, moet u een beheerdersrol hebben.

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Klik op Instellingen en dan Toegang en beveiliging.
  3. Zoek de gebruiker die u wilt verwijderen en klik in de kolom Acties op Toegang verwijderen.

Toegangsniveaus bewerken

U moet een beheerdersrol hebben om het toegangsniveau van iemand te wijzigen.

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Klik op Instellingen en dan Toegang en beveiliging.
  3. Plaats de muisaanwijzer op het toegangsniveau van een gebruiker in de kolom Toegangsniveau en klik op de pijl die wordt weergegeven om een nieuw toegangsniveau voor de gebruiker te selecteren.