Ads Creative Studion kirjautumistietojen muuttaminen

Voit muuttaa Ads Creative Studio ‑tilisi kirjautumistietoja monella tavalla. Valitsemasi tapa vaikuttaa siihen, miten kirjaudut muihin Google-tuotteisiisi.

Salasanan vaihtaminen

Kirjaudut Ads Creative Studioon Google-tililläsi, joten Ads Creative Studion salasanasi on sama kuin Google-tilisi salasana.

Voit vaihtaa Ads Creative Studion salasanan seuraamalla Google-tilin salasanan vaihtamista koskevia ohjeita. Huomaa, että salasana vaihtuu tällöin kaikissa Googlen palveluissa, joihin kirjaudut samalla sähköpostiosoitteella (esim. Gmail, YouTube ja Kalenteri).

Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Jos et käytä Gmailia, voit vaihtaa tilisi sähköpostiosoitteen. Muutos vaikuttaa kaikkiin käyttämiisi Google-tuotteisiin, joten muut Google-tuotteet saattavat lähettää sähköpostiviestejä tähän sähköpostiosoitteeseen ja sinun on kirjauduttava kaikkiin tuotteisiin tällä sähköpostiosoitteella.

Näin voit vaihtaa tilisi sähköpostiosoitteen:

1. Kirjaudu Oma tili ‑sivulle.
  2. Valitse Henkilökohtaiset tiedot.
  3. Valitse Yhteystiedot-kohdasta Sähköposti.
  4. Valitse Google-tilin sähköpostiosoite ‑osio.
  5. Lisää uusi sähköpostiosoitteesi.
  6. Valitse Tallenna sähköpostiosoite.

Kun olet tallentanut muutokset, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin. Muutosten viimeistelemiseksi sinun on klikattava viestissä olevaa vahvistuslinkkiä. Myös vanhaan sähköpostiosoitteeseesi lähetetään viesti, jossa vahvistetaan, ettet enää käytä kyseistä sähköpostiosoitetta kirjautumiseen.

Jos et ole saanut näitä viestejä ja olet tarkistanut myös roskapostikansion, pyydä uusi sähköposti.

Vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen lisääminen

Voit lisätä sellaisen sähköpostiosoitteen, joka ei ole ennestään minkään toisen Google-tilin ensisijainen sähköpostiosoite. Vaihtoehtoiset sähköpostiosoitteet toimivat lähes samalla tavalla kuin ensisijainen sähköpostiosoite. Voit käyttää vaihtoehtoisia sähköpostiosoitteita muun muassa sisäänkirjautumiseen ja ilmoitusten vastaanottamiseen.

Näin voit lisätä vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen Google-tilillesi:

1. Kirjaudu Oma tili ‑sivulle.
  2. Valitse Henkilökohtaiset tiedot.
  3. Valitse Yhteystiedot-kohdasta Sähköposti.
  4. Klikkaa Vaihtoehtoiset sähköpostiosoitteet ‐osiosta Muuta vaihtoehtoisia sähköpostiosoitteita.
  5. Kirjoita vaihtoehtoinen sähköpostiosoite ja klikkaa Lisää toinen sähköpostiosoite.

Lähetämme sinulle sähköpostitse vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen vahvistuslinkin. Sinun on avattava sähköposti ja klikattava linkkiä, ennen kuin voit kirjautua tilillesi vaihtoehtoisella sähköpostiosoitteella.

Etkö löydä vahvistusviestiä? Lue lisää siitä, mistä tämä voi johtua.

Ads Creative Studio ‐tilin pääsyoikeuksien myöntäminen

Jos et halua vaihtaa Google-tilisi sähköpostiosoitetta, voit lisätä toisen Google-tilin Ads Creative Studio ‐tilisi käyttäjäksi.

Lue lisää siitä, miten voit myöntää käyttäjille pääsyn Ads Creative Studio ‐tilillesi.