Display-mainoksia koskevat ohjeet

Ads Creative Studiossa luomasi Display-projektit voidaan siirtää linkitetylle Display & Video 360- tai Campaign Manager 360 ‐mainostajalle. Siirretyt Ads Creative Studio ‐projektit näkyvät linkitetyn mainostajan sisältölistassa.

Display & Video 360:n ohjeet

Jotta projektisi voivat näkyä Display & Video 360:ssä, kaikkien sisältöjen ja laskeutumissivujen on oltava Display & Video 360:n multimediaa koskevien ohjeiden mukaisia.

Campaign Manager 360:n ohjeet

Jotta projektisi voivat näkyä Campaign Manager 360:ssä, kaikkien sisältöjen ja laskeutumissivujen on oltava Campaign Manager 360:n multimediaa koskevien ohjeiden mukaisia.