Over de limieten van uw Ads Creative Studio-account, -project en -template

Uw account heeft limieten voor bepaalde onderdelen, zoals het maximumaantal accounts waaraan een gebruiker kan worden toegevoegd. Deze limieten ziet u waarschijnlijk niet eens, maar houd er wel rekening mee als u toekomstige projecten plant.

In dit artikel vindt u de limieten voor verschillende belangrijke delen van uw Ads Creative Studio-account, -projecten en -templates.

Accountlimieten

Voor elk Ads Creative Studio-account gelden de volgende limieten:

Type limiet Limiet
Accounts per gebruiker

Elke gebruiker kan worden toegevoegd aan maximaal 20 verschillende accounts (inclusief manageraccounts en conceptaccounts).

Conceptaccounts worden gemaakt als u het aanmeldingsproces voor het account wel bent gestart, maar niet heeft afgerond. Als u het maximumaantal accounts heeft bereikt, verwijdert u eventuele conceptaccounts die u niet nodig heeft.
Gebruikersuitnodigingen in behandeling Elk account kan maximaal 70 openstaande gebruikersuitnodigingen hebben
Projecten per account Geen limiet
Items per account Geen limiet

Limieten voor manageraccounts

Type limiet Limiet
Managerniveaus

Managerstructuren kunnen slechts 3 niveaus diep zijn. Dit betekent dat u een manager op het hoogste niveau en een submanager boven een klantaccount kunt hebben.

Gebruikersuitnodigingen in behandeling Elk manageraccount kan maximaal 20 openstaande gebruikersuitnodigingen hebben
Directe managers Elk submanageraccount kan rechtstreeks worden beheerd door 1 manageraccount. Elk klantaccount kan rechtstreeks worden beheerd door maximaal 5 manageraccounts.
Klantaccounts Elk manageraccount op het hoogste niveau kan maximaal 50 klantaccounts bevatten, direct of indirect gekoppeld.

Projectlimieten

Voor elk project gelden de volgende limieten:

Type limiet Limiet
Varianten per videoproject
  • Campaign Manager 360: maximaal 250 varianten
  • Google Ads: maximaal 1000 varianten
Regels per project 100

Limieten voor videotemplates

Voor elke aanpasbare videoprojecttemplate gelden de volgende limieten:

Type limiet Limiet
Video-elementen 5
Audio-elementen 5
Voice-over-elementen 10
Tekstelementen 25
Afbeeldingselementen 10
Kleurelementen 10
Totaal aantal elementen van elk type 55