Display & Video 360:n ja Ads Creative Studion linkittäminen

Jos luot Display-mainoksia Display & Video 360:tä käyttävälle mainostajalle, voit lisätä tilillesi linkin, jonka avulla voit siirtää Display-projekteja suoraan mainostajalle.

Näin se toimii

Kun linkki on luotu, voit siirtää mainosprojekteja Display & Video 360 ‐mainostajalle. Ads Creative Studio ‐projektisi näkyvät mainostajan mainosaineistolistassa luonnoksina.

Display & Video 360 ‑käyttäjät eivät voi muuttaa siirretyn mainosaineiston sisältöä, malleja tai muunnelmia Display & Video 360:ssä. He voivat kuitenkin muuttaa aineiston nimeä, kohdistussääntöjä ja laskeutumissivuja. Näillä muutoksilla ei ole vaikutusta Ads Creative Studiossa olevaan mainosprojektiin.

Muista seuraavat asiat:

• Ads Creative Studio ‐tilin käyttäjät eivät saa linkittämisen myötä luku- tai muokkausoikeutta Display & Video 360 ‐mainostajatilille. Linkitetyn Display & Video 360 ‐mainostajatilin käyttäjät puolestaan eivät voi lisätä projekteja Ads Creative Studioon eivätkä muokata tai poistaa siellä olevia projekteja.
  • Aina kun siirrät projektin Ads Creative Studiosta, se tulee näkyviin uutena luonnosaineistona linkitetyllä Display & Video 360 ‐mainostajatilillä. Jos teet projektiin muutoksia tämän jälkeen, sinun on siirrettävä projekti uudelleen. Muista kertoa asiasta Display & Video 360 ‐yhteyshenkilöllesi, jotta hän tietää ottaa päivitetyn sisällön käyttöön.

Näin linkität tiliisi Display & Video 360 ‐mainostajatilin

1. Ennen kuin aloitat, pyydä Display & Video 360 ‐yhteyshenkilöltäsi sen mainostajan tunnusta, jolle haluat siirtää mainosprojekteja. Kysy myös, mihin sähköpostiosoitteeseen voit lähettää linkityspyynnön. Huom. Linkityspyynnön voi hyväksyä vain järjestelmänvalvoja tai tavallinen käyttäjä.
  2. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  3. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  4. Jos et ole aiemmin linkittänyt tilejä, klikkaa Display & Video 360 ‐kohdan vierestä Tiedot. Jos olet jo tehnyt linkityksiä, valitse Hallinnoi ja linkitä.
  5. Klikkaa Linkitä mainostaja.
  6. Lisää Display & Video 360 ‐mainostajan tunnus ja linkityspyynnön vastaanottajan sähköpostiosoite.
  7. Klikkaa Lähetä.

Lisäämääsi osoitteeseen lähetetään viesti, jossa pyydetään hyväksymään linkitys. Kun hyväksyntä on saatu, voit alkaa siirtää projekteja.

Näin poistat tililtäsi Display & Video 360 ‐mainostajan linkityksen

Voit milloin tahansa poistaa linkityksen Display & Video 360 ‐mainostajan ja Ads Creative Studio ‐tilisi väliltä. Kun linkitys on poistettu, et voi enää siirtää projekteja kyseiselle mainostajalle.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Display & Video 360 ‐kohdan vierestä Hallinnoi ja linkitä.
  4. Etsi haluamasi mainostaja ja klikkaa Poista linkitys.

Tämän jälkeen et voi enää siirtää projekteja mainostajalle.

Linkityspyynnön peruminen

Jos olet lähettänyt linkityspyynnön vahingossa tai et enää halua linkittää mainostajaa, voit perua pyyntösi.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Pyyntö lähetetty.
  4. Etsi odottava linkityspyyntö, jonka haluat perua. Klikkaa Toimenpiteet-kohdasta Peru pyyntö.

Pyyntö perutaan, eikä Display & Video 360 ‐käyttäjä voi enää hyväksyä sitä.