Videomainoksia koskevat ohjeet

Ads Creative Studiossa luomiasi videoprojekteja voidaan siirtää Google Ads ‐mainostajalle. Tulevaisuudessa voit siirtää projekteja myös Display & Video 360:een ja Campaign Manager 360:een.

Google Adsin ohjeet

Jotta projektisi voivat näkyä Google Adsissa, kaikkien sisältöjen ja laskeutumissivujen on oltava Google Adsin videomainoksia koskevien vaatimusten mukaisia.

Voit tarkistaa kunkin videomainosmuodon tekniset tiedot myös Display Specs ‑ohjeista.