Tietoja mainostajan vahvistuksesta

Sisällys:

Tietoa tästä mainostajasta

Google edellyttää mainostajilta henkilöllisyyden todentamista. Mainostajien on toimitettava Googlelle virallisia asiakirjoja, joista käy ilmi mainostajan nimi ja sijainti. Näet näitä mainosilmoituksia Googlen palveluissa (esim. Haussa ja YouTubessa) sekä muilla sivustoilla, jotka tekevät Googlen kanssa yhteistyötä.

Lue lisää mainostajan henkilöllisyyden todennuksesta.

Googlessa

Näin saat lisätietoa mainostajasta Googlen palveluissa, esimerkiksi Haussa ja YouTubessa:

1. Valitse mainoksesta  Lisää  tai Tiedot .
  2. Valitse Tietoa tästä mainostajasta.

Googlen kumppanisivustoilla ja ‑sovelluksissa

Näin saat lisätietoa mainostajasta Googlen kumppanisivustoilla ja ‑sovelluksissa:

1. Valitse mainoksesta Sulje tai Mainokseni .
  2. Valitse Miksi tämä mainos?

Miten Google suojaa sinua harhaanjohtavilta mainoksilta

Sinun on voitava luottaa siihen, että mainokset eivät ole vilpillisiä tai harhaanjohtavia. Käytäntöjemme ja teknologiamme avulla estämme joka vuosi miljardien huonojen mainosten näkymisen internetissä ja poistamme ne.

Petosten ja väärinkäytösten ehkäisemiseksi olemme luoneet käytäntöjä ja ohjelmia tietyntyyppisille tuotteille ja palveluille. Jotta tällaisten tuotteiden tai palveluiden mainoksia voidaan näyttää, mainostajan on osoitettava, että hänellä on lupa asianmukaiselta organisaatiolta tai että hän on asianmukaisen organisaation rekisterissä.

Meillä on esimerkiksi lupaohjelmia mainostajille, jotka haluavat julkaista terveydenhoitoon ja lääkkeisiin, rahapeleihin, rahoituspalveluihin ja tiettyihin muihin aiheisiin liittyviä mainoksia. Aiheesta riippuen saatamme tehdä yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme, että mainostaja täyttää toimialansa standardit ja on saanut asianmukaisen toimiluvan. Myös mainostajan toimintamaan ja mainoksen kohdemaan lait ja käytännöt vaikuttavat siihen, mitä mainoksissa voi näkyä.

Googlen mainostuskäytännöt

Mainosten personointikäytännöt

Mainostajat kohdistavat Googlen avulla mainoksia eri puolille maailmaa. Osa mainostajakäytännöistä perustuu mainostajan sijaintiin tai siihen, missä mainokset näkyvät.

Jos mainostaja ei noudata vaadittuja käytäntöjä, Google voi lopettaa mainosten näytön tai jäädyttää mainostajan tilin.

Lue lisää mainosten personointikäytännöistä, joita mainostajien on noudatettava.

Mainontastandardit

Poliittisia mainoksia koskevat käytännöt

Google tukee vastuullista poliittista mainontaa, ja sillä on poliittisille mainoksille erilaisia vaatimuksia, jotka perustuvat alueellisiin ja paikallisiin lakivaatimuksiin.

Lue lisää poliittista sisältöä koskevasta käytännöstä.

Lue lisää näistä mainostajista Poliittisen mainonnan avoimuusraportista.