Aiheeltaan arkaluontoisten mainosten rajoittaminen Googlessa

My Ad Centerin avulla voit rajoittaa sellaisiin aiheisiin liittyviä mainoksia, jotka tuntuvat epämukavilta. Voit valita, näetkö mainoksia esimerkiksi seuraavista arkaluontoisista aiheista:

• alkoholi
  • deittailu
  • rahapelit (myös somekasinopelit)
  • raskaus ja vanhemmuus
  • painonpudotus.

Pyrimme parhaamme mukaan välttämään valitsemiisi aiheisiin liittyvien mainosten kohdistamista sinulle, mutta joissakin tapauksissa voit silti nähdä tällaisia mainoksia.

• Voit nähdä johonkin muuhun asiaan liittyvän mainoksen, jossa on rajoittamasi aiheen mukaista sisältöä. Saatat esimerkiksi nähdä lentoyhtiön mainoksen, jossa joku juo samppanjaa.
  • Jos teet rajoittamaasi aiheeseen liittyvän haun, saatat nähdä hakutuloksissa kontekstiin liittyviä mainoksia kyseisestä aiheesta. Jos esimerkiksi etsit Google Haun avulla parasta treffisovellusta, saatat nähdä hakutuloksissa treffisovellusten mainoksia.

Aiheeltaan arkaluontoisten mainosten rajoittaminen vaikuttaa siihen, mitä mainoksia näet Googlen palveluissa, kun olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Aiheeltaan arkaluontoisten mainosten rajoittaminen

Näin voit rajoittaa aiheeltaan arkaluontoisia mainoksia:

1. Siirry My Ad Centeriin.
  2. Klikkaa Valitse mainokset ja sitten Arkaluontoiset.
  3. Laita kunkin rajoitettavan aiheen vieressä oleva valitsin päälle.
  4. Vahvista valinta.

Jos haluat sallia mainokset arkaluontoisista aiheista, joita olet aiemmin rajoittanut, toista yllä olevat vaiheet.

Siirry My Ad Centeriin