Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Slik sørger du for at du mottar betaling

Du må oppgi avgiftsinformasjon, bekrefte betalingsopplysningene dine, velge ønsket betalingsmåte og nå betalingsgrensen for å få betalt. #payments

Lurer du på når du får AdMob-betalingen? Fullfør alle trinnene nedenfor for å klargjøre kontoen din for den første AdMob-utbetalingen.

Steps to get paid with AdMob

Velg betalingsmåte

Når kontoen din har nådd grensen for valg av betalingsmåte, velger du en betalingsmåte for AdMob-kontoen din. Du kan – avhengig av utbetalingsadressen din – ha tilgang til disse betalingsmåtene : sjekk, elektronisk overføring av midler (EFT), bankoverføringEFT via Single Euro Payments Area (felles betalingsområde for euro) og Rapida. PayPal støttes ikke lenger.