Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kampanjer

Responsive bannerannonser

Størrelsen på og utseendet og formatet til responsive bannerannonser blir automatisk justert, og dermed passer de inn i de tilgjengelige annonseformatene. Dette betyr at én enkelt responsiv bannerannonse kan vises som en liten tekstannonse på ett sted og en stor bildeannonse på et annet.

Med responsive bannerannonser kan du markedsføre ditt eget innhold, for eksempel nettsteder, turneringer, innhold i apper og gaminginnhold på YouTube.

For å opprette responsive bannerannonser må du laste opp elementer (logoer, bilder, videoer, overskrifter og beskrivelser). Google genererer så automatisk annonsene som skal vises i appen din.

Merk: For å bruke responsive bannerannonser må du velge «nettsted» som det du markedsfører i kampanjen din.

Felt for responsive bannerannonser

• Destinasjonsadresse: Skriv inn nettadressen AdMob skal viderekoble brukerne til når de klikker på annonsen. Denne nettadressen er ikke synlig i annonsen.
  • Overskrift: Angi den første linjen i annonsen. Den kan bestå av opptil 30 tegn.
  • Lang overskrift: Angi den første linjen som skal vises i større annonser – i stedet for den korte overskriften, som bare vises i mindre annonser. Den kan bestå av opptil 90 tegn og vises med eller uten beskrivelsen.
  • Beskrivelse: Skriv inn en beskrivelse av nettstedet som markedsføres. Den kan bestå av opptil 90 tegn. Via beskrivelsen, som legges til i overskriften, gis brukeren tilleggskontekst eller -informasjon.
  • Bedriftsnavn: Skriv inn navnet på bedriften eller merkevaren din. Det kan bestå av opptil 25 tegn.
  • Videonettadresse (valgfritt): Angi nettadressen til videoen du vil vise i annonsen. Vær oppmerksom på følgende:
    • YouTube-videoer som ikke kan bygges inn, kan likevel vises i videoannonser.
    • Videoannonser vises i henhold til videoens tilgangsinnstillinger. YouTube-videoer som er merket som «Privat», kan ikke vises i videoannonser. Utelukkende videoer merket som «Offentlig» eller «Ikke oppført» kan vises.
    • Det vises et statisk avslutningsbilde hvis en video av en eller annen grunn ikke kan lastes inn. Eksempel: Videoen er underlagt landsspesifikke begrensninger.
  • Ansvarsfraskrivelse (valgfritt): Du kan ta med en ansvarsfraskrivelse som informerer brukerne om samtykke eller juridiske merknader som eventuelt er tilknyttet annonsen. Ansvarsfraskrivelser kan bestå av maksimalt 90 tegn, og de kan ikke inneholde linker til andre nettsteder eller ressurser.
  • Bilde i liggende format: Last opp et bilde i liggende format. Det skal ha et høyde/bredde-forhold på 1,91:1 og være minst 600 x 314 piksler stort. Maksimal filstørrelse er 5120 kB.
  • Kvadratisk bilde: Last opp et kvadratisk bilde (1:1). Det skal være minst 300 x 300 piksler stort. Maksimal filstørrelse er 5120 kB.
  • Tekst i handlingsfremmende oppfordring: For å oppfordre folk til å handle kan teksten i den handlingsfremmende oppfordringen vises i en rekke utforminger. Hvis du velger «(Automatisk)», velger Google den handlingsfremmende oppfordringen for deg. I enkelte annonseutforminger kan du ikke bruke handlingsfremmende oppfordringer.