Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Muokkaa yhteystietojasi

Asetukset-sivulta voit muuttaa yhteystietoasetuksia, AdMobin kieliasetuksia ja sähköpostitilauksia. Sivulta löydät lisäksi hyödyllistä tietoa tilistäsi, kuten julkaisijatunnuksesi sekä AdSensen ja Google Adsin asiakastunnuksesi.

Voit siirtyä tiliasetuksiisi kirjautumalla AdMob-tilillesi ja valitsemalla sivupalkista Asetukset

Huom. Jos sinulla on ongelmia tilisi kanssa, tutustu tiliongelmia koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin

Nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiasetusten päivittäminen yhteystietoihin

Määritä henkilökohtaiset yhteystietosi seuraavasti:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Asetukset.
  3. Klikkaa minkä tahansa Henkilökohtaiset-välilehdellä näkyvän kentän vierestä Muuta ja tee haluamasi muutokset:
    • Etunimi: Kirjoita etunimi, jota haluat meidän käyttävän, kun olemme yhteydessä sinuun.
    • Sukunimi: Kirjoita sukunimi, jota haluat meidän käyttävän, kun olemme yhteydessä sinuun.
    • Sähköpostiosoite: Sähköpostiosoite voi olla eri kuin kirjautumissähköpostisi, eikä sen tarvitse olla Google-tilin sähköpostiosoite. Jos haluat muokata sähköpostiosoitettasi, valitse Käytä toista sähköpostiosoitetta ja kirjoita uusi sähköpostiosoite.
    • Puhelinnumero: Kirjoita puhelinnumero, jota haluat meidän käyttävän, kun olemme yhteydessä sinuun.
    • Sähköpostiasetukset: Valitse sopivat valintaruudut sen mukaan, millaista sähköpostia haluat saada AdMobilta.
  4. Klikkaa Tallenna. Sinun on tallennettava tekemäsi muutokset, ennen kuin muokkaat muiden kenttien tietoja.
Huom. Henkilökohtaisiin asetuksiin ja yhteystietoihin tekemäsi muutokset eivät vaikuta sähköpostiosoitteeseen, jolla kirjaudut AdMob-tilillesi. Muutokset eivät vaikuta myöskään muihin AdMobille ilmoittamiisi tietoihin (esim. Maksut-kohdassa näkyviin).

Uuden sähköpostiosoitteen vahvistus

Kun olet muuttanut sähköpostiosoitteesi, lähetämme vahvistussähköpostiviestin uuteen sähköpostiosoitteeseen. Klikkaa sähköpostissa olevaa vahvistuslinkkiä vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi. Sen jälkeen sinut ohjataan takaisin AdMob-tilillesi, missä näet päivitetyt yhteystietosi.

Käyttöliittymän kielen muuttaminen

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Asetukset.
  3. Klikkaa Henkilökohtaiset-välilehdeltä Käyttöliittymän kieli ‑kohdan vierestä Muokkaa Google-tileillä. Google-tilin kieliasetukset avautuvat uudelle selainvälilehdelle tai uuteen ikkunaan.
  4. Tee haluamasi muutokset kieliasetuksiin.
  5. Päivitä AdMob, jotta voit käyttää sitä uudella kielellä.

AdSensen ja Google Adsin asiakastunnusten tarkistaminen

Kun rekisteröidyit AdMobiin, AdMob-tilisi liitettiin AdSense- ja Google Ads ‑tileihisi rekisteröitymiseen käyttämäsi Google-tilin avulla.

Löydät molempien tilien asiakastunnukset Tilitiedot-kohdasta, johon pääset valitsemalla sivupalkista Asetukset ja klikkaamalla sitten Tili-välilehteä.

Tilin aikavyöhykkeen ja valuutan tarkistaminen

Kun rekisteröidyit AdMobiin, AdMob-tilisi aikavyöhyke ja valuutta asetettiin AdSense- ja Google Ads ‑asetustesi perusteella.

Löydät tilin aikavyöhykkeen ja valuutan Tilitiedot-kohdasta, johon pääset valitsemalla sivupalkista Asetukset ja klikkaamalla sitten Tili-välilehteä. Lue lisää aikavyöhykkeistä ja valuutoista AdMobissa.