Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kampanjer

Videoannonser

Videoannonser er annonser med innebygd videoinnhold som kan klikkes eller trykkes på. Med disse annonsene kan brukere se videoer som er innebygd i annonser i apper, før de går til den aktuelle appbutikken for å installere appen som markedsføres.

Videoannonser spilles av automatisk over Wi-Fi, eller brukere kan trykke på annonsen for å spille av videoen når Wi-Fi ikke er tilgjengelig. For å sikre at brukeropplevelsen blir optimal, justerer YouTube videokvaliteten automatisk på bakgrunn av brukerens tilkoblingshastighet.

Annonsene må være i tråd med retningslinjene for AdMob.

Felter for videoannonser

For øyeblikket har vi bare støtte for YouTube-videoer.
  • Annonsenavn: Skriv inn et navn på annonsen – maks. 25 tegn.
  • App: Bruk søkefeltet for å finne appen du vil annonsere for.
  • Destinasjonsadresse: Skriv inn nettadressen som AdMob-systemet skal føre brukerne til når de trykker på annonsen din. Denne nettadressen er ikke synlig i annonsen.
  • Videonettadresse: Skriv inn nettadressen til videoen du ønsker å vise i annonsen. Du kan se den automatisk genererte forhåndsvisningen av videoen for å sikre at du linker til riktig video. Vær oppmerksom på følgende:
    • YouTube-videoer som ikke kan bygges inn, kan likevel vises i videoannonser.
    • Videoannonser vises i henhold til innstillingene for personvern for video. YouTube-videoer merket med Privat kan ikke vises i videoannonser. Bare offentlige og ikke oppførte videoer kan vises.
    • Det vises et statisk avslutningsbilde hvis en video av en eller annen grunn ikke kan lastes inn. Eksempel: Videoen er underlagt landsspesifikke begrensninger.
  • Overskrift: Skriv inn budskapet du vil at brukerne skal se – maks. 25 tegn.
  • Beskrivelse: Angi en beskrivelse av appen som markedsføres – maks. 70 tegn.
  • Inkludert info: Dette feltet fylles ut automatisk. Feltet inneholder tilleggsinformasjon som vi bruker for å forbedre annonsen din, for eksempel pris og vurderinger (hvis slike finnes) fra den relevante appbutikken.
    • Prisen i forhåndsvisningen av annonsen er basert på standardvalutaen og justeres i henhold til valutaen som brukes på stedet brukeren befinner seg på.
    • Vurderinger blir bare vist når de er høyere enn fire stjerner, og når antall anmeldelser er over 100.
Videoer som vises i annonseenheter med bonus, kan ikke vare i mer enn 30 sekunder.