Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Kampanjat

Kuvamainoksen sisältövaatimukset

Graafinen asettelu

Mainos ei saa näkyä sivuttain tai ylösalaisin. Mainosta ei saa segmentoida, se ei saa sisältää useita kopioita itsestään tai näyttää muulla tavalla siltä, että se sisältäisi useita mainoksia. Google ei myöskään salli mainoksia, jotka laajentuvat kehyksen ulkopuolelle tai häiritsevät muulla tavalla sovellusta.

Huomaa, että jokaiseen kuvamainokseen lisätään pieni, tietoja sisältävä graafinen peittokuva. Emme muuta kuvasi kokoa tämän elementin lisäämisen johdosta. Mainos on aina toimitettava täysikokoisena ja peittokuvaelementti on otettava huomioon. Jos lähettämäsi mainoksen kokoa on muutettu etukäteen, mainokseesi saattaa jäädä näytettäessä ylimääräistä tyhjää tilaa. Voit esikatsella sitä, miltä mainoksesi näyttää peittokuvan kanssa, luodessasi tavallista kuvamainosta tai kuvamainosmallia Mainosgalleriassa.

AdMob-kehittäjät voivat halutessaan käyttää älykkäitä bannereita. Ne ovat mainosyksikköjä, jotka näyttävät koko näytön levyisiä bannerimainoksia kaikenkokoisissa näytöissä ja kaikissa laitteissa. Älykkäät bannerit helpottavat mainosten luomista eri laitteisiin, sillä ne tunnistavat "älykkäästi" puhelimen näytön leveyden ja mukauttavat mainoksen kyseiseen kokoon. Kun kuvamainos ei käytä kaikkea bannerille varattua tilaa, kuva keskitetään sille varattuun tilaan ja jäljelle jäävään tilaan lisätään kuusikulmioista koostuva täyttökuvio. Huomaa, että AdSense-täydennysmainokset keskitetään käytettävissä olevaan tilaan ja että niiden täyttökuvio on läpinäkyvä. Lisätietoja on Googlen kehittäjän oppaassa.

Osuvuus ja laatu

Kuvamainosten on liityttävä mainostettuun sivustoon tai sovellukseen. Mainoskuvien on oltava selkeitä ja tunnistettavia ja tekstin helppolukuista. Mainoksissa ei saa käyttää epäselviä tai tunnistamattomia kuvia.

Välkkyminen ja vilkkuminen

Google ei salli välkkyviä tai vilkkuvia taustoja tai muulla tavalla häiritseviä mainoksia.

Sovelluksen sisällön, uutisartikkeleiden tai tekstimainosten jäljittely

Google ei salli mainoksia, jotka jäljittelevät julkaisijoiden sisältöä tai asettelua taikka uutisartikkeleita ja -otsikoita. Mainokset eivät saa sisältää kuvakaappauksia Google Ads -tekstimainoksista tai muulla tavoin jäljitellä Google Ads -tekstimainoksia.

Perheluokitus

Google määrittää kaikille mainoksille perheluokituksen, jotta mainokset varmasti näytetään sopivalle yleisölle. Kuvamainosten ja sen sisällön luokituksen, johon ne ohjaavat, on oltava Koko perheelle. Kuvamainokset ja niihin liittyvät verkkosivustot eivät saa sisältää vain aikuisille suunnattua tai muuta sisältöä, joka ei sovi koko perheelle.