Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kampanjer

Slå på frekvenstak for kampanjer

Med frekvenstak kan du begrense antall ganger annonsene dine kan bli vist til én og samme person. Når du slår på frekvenstak for en kampanje, angir du en øvre grense for antallet visninger per dag, per uke eller per måned for en enkelt annonse eller en kampanje. Det kan være nyttig å angi et frekvenstak hvis du ønsker å begrense hvor mange ganger annonsen din skal vises til hver enkelt bruker, eller hvis du ønsker å prioritere at annonsen vises til nye brukere.

Merk: Ta hensyn til følgende:

• Hvis du endrer frekvenstaket, for eksempel fra to til tre, kan det ta opptil et døgn før denne endringen trer i kraft.
  • En liten forsinkelse hos tjeneren kan føre til at frekvenstaket ditt overskrides.
  • For iOS-kampanjer anbefaler vi at kampanjen din bare omfatter annonseenheter fra den samme appen for å sikre et nøyaktig frekvenstak.

Frekvenstak kan brukes på annonse- og kampanjenivå.

Konfigurer et frekvenstak

Følg fremgangsmåten nedenfor for å slå på frekvenstak for kampanjer.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Kampanjer i sidefeltet.
  3. Klikk på kampanjenavnet i tabellen.
  4. Klikk på Avanserte alternativer.
  5. Klikk på Rediger ved siden av Frekvenstak.
  6. Velg Angi en begrensning for antallet synlige visninger.
    • Skriv inn det høyeste antallet visninger av annonsen eller kampanjen som er tillatt per bruker.
    • Velg en tidsperiode: per dag, per uke eller per måned
    • Velg nivået frekvenstaket skal gjelde for: denne kampanjen eller hver annonse
  7. Klikk på Lagre.