Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Aan de slag

Uw telefoonnummer laten verifiëren met AdMob

Omdat we de accounts van uitgevers willen beschermen en accountspecifieke support willen aanbieden, vragen we u een geldig telefoonnummer op te geven. We kunnen u vragen uw telefoonnummer via sms of telefonisch te bevestigen om er zeker van te zijn dat uw informatie correct en actueel is. U krijgt een persoonlijk identificatienummer (pincode) van 6 cijfers dat u moet opgeven om uw account te bevestigen.

Telefoonverificatie is niet vereist als u eerder bent geverifieerd bij Google. Als het voor u verplicht is, wordt hierom gevraagd als u zich aanmeldt bij AdMob.

Uw telefoonnummer bevestigen

Wanneer u zich aanmeldt bij AdMob, kan u worden gevraagd om uw account te bevestigen met behulp van uw telefoonnummer.

Als u eerder een telefoonnummer heeft geverifieerd voor Google, kan dat telefoonnummer al voor u zijn ingevuld. U kunt dit telefoonnummer gebruiken en de rest van het verificatieproces overslaan of een ander telefoonnummer invoeren.

Voer de onderstaande stappen uit om uw account te verifiëren:

1. Voer uw telefoonnummer in met de internationale notatie: +(landcode)(netnummer)(telefoonnummer).
    Opmerking: De landcode van uw telefoonnummer moet overeenkomen met het land/gebied dat u heeft geselecteerd toen u zich aanmeldde voor AdMob. Als u bijvoorbeeld Verenigd Koninkrijk heeft geselecteerd toen u zich aanmeldde, moet uw telefoonnummer beginnen met +44.
  2. Kies of we u de verificatiecode moeten sturen via een sms of een audiogesprek.
  3. Klik op Sturen. We nemen spoedig contact met u op via de methode die u in de vorige stap heeft geselecteerd.
  4. Geef de verificatiecode van 6 cijfers op die u heeft gekregen en klik op Sturen. Als u de pincode niet heeft gekregen, klikt u op Code opnieuw sturen om het opnieuw te proberen.

Verificatieproblemen oplossen

U heeft het tekstbericht niet gekregen

Als u in een dichtbevolkt gebied woont of als de infrastructuur van uw provider niet goed wordt onderhouden, kan het langer duren voordat u tekstberichten krijgt. Als u na een aantal minuten onze sms nog steeds niet heeft ontvangen, probeer dan de optie voor spraakbericht.

'Dit telefoonnummer kan niet worden gebruikt voor verificatie'

Als u deze foutmelding krijgt, moet u een ander nummer gebruiken. We beperken het aantal accounts dat elk telefoonnummer kan maken om u te beschermen tegen misbruik.