Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Problemer med adressebekreftelse (PIN-kode)

Vanlige spørsmål om adressebekreftelse og mottak av PIN-koden i posten.

I denne artikkelen:

Hvorfor har jeg ikke mottatt PIN-koden min i posten?

Det kan være flere grunner til at du ikke har mottatt PIN-koden din ennå:

Mulig årsak do this Dette bør du sjekke do this Sånn løser du problemet
Du har ikke bekreftet identiteten din. Har du sendt inn legitimasjonen din for bekreftelse? Hvis ikke kan du gå til Betalinger etterfulgt av Bekreftelse-fanen og sende den inn. PIN-koden sendes først etter at du har bekreftet identiteten din.
Kontoen din har ikke nådd bekreftelsesgrensen. Vises det et PIN-varsel på AdMob-startsiden? Hvis det ikke gjør det, må du vente til saldoen i den nye kontoen din når bekreftelsesgrensen.
Utbetalingsadressen din er ugyldig fordi den er forbundet med svindelaktivitet. Vises det et adressevarsel på Betalinger etterfulgt av Bekreftelse-fanen? Legg til en ny utbetalingsadresse. Når den nye adressen er bekreftet, kan du be om en PIN-kode.

Du har ikke ventet i tre uker siden den siste forespørselen om PIN-kode.

PIN-koder sendes med vanlig internasjonal post, og det kan ta opptil tre uker før du mottar den.

Har det gått 3 uker siden PIN-koden ble sendt ut?

Sjekk Betalinger etterfulgt av Bekreftelse-fanen for å finne ut når PIN-koden ble generert.

Hvis det ikke har det, må du vente i minst 3 uker før du mottar PIN-koden. Hvis du fortsatt ikke har mottatt PIN-koden etter tre uker, kan du be om å få tilsendt en ny PIN-kode.

Tips: Den nye PIN-koden er et eksakt duplikat av den opprinnelige koden. Du kan angi en hvilken som helst av PIN-kodene du mottar, uavhengig av hvilken kode du mottar først.
Ordinær post kan ikke leveres til utbetalingsadressen din. Har du mottatt ordinær post på utbetalingsadressen registrert i AdMob-kontoen din?

Hvis ikke må du endre utbetalingsadressen til en adresse som kan motta ordinær post.

Når du har oppdatert adressen, må du vente i 3 uker fra datoen da den siste PIN-koden ble sendt ut, og deretter kan du be om å få sendt en ny PIN-kode til den oppdaterte adressen.
Merk: Hvis dette er den fjerde gangen du ber om å få tilsendt en ny PIN-kode i posten, og du fortsatt ikke har mottatt den etter tre uker, kan du gå til feilsøkingsverktøyet for PIN-koder fra AdMob.

Hva er en gyldig utbetalingsadresse?

En gyldig utbetalingsadresse er en adresse som kan motta vanlig post. Her er et eksempel på et vanlig adresseformat du kan bruke:

• Adresse 1: hus- eller blokknummer, gatenavn, område/distrikt, by
  • Adresse 2 (hvis aktuelt): enhetsnummer, etasjenummer, bygningsnavn
  • Postnummer: postnummer

Adressebekreftelsen mislyktes. Hva bør jeg gjøre?

Hvis du skriver inn feil PIN-kode tre ganger, mislykkes adressebekreftelsen, og annonseleveringen avsluttes i kontoen din. For å tilbakestille grensen for bekreftelse med PIN-kode, be om en ny PIN-kode.

Merk: PIN-koden din er et unikt sekssifret tall som Google genererer når kontoen din har nådd bekreftelsesgrensen. PIN-koden din er ikke den samme som publisist-ID-en din.

Jeg har ikke bestått adressebekreftelsen etter fire måneder, og annonsene mine vises ikke nå. Hva gjør jeg?

Hvis du ikke har bekreftet adressen etter 4 måneder, avsluttes annonseleveringen på sidene dine. Kontakt oss hvis du vil forlenge tidsfristen for adressebekreftelse.

Jeg har bedt om flere PIN-koder. Bør jeg vente til jeg mottar den siste PIN-koden?

Google genererer en unik sekssifret PIN-kode for hver konto. Erstatningskodene er de samme som originalen. Hvis du mottar den opprinnelige PIN-koden først, kan du bruke den.