Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Registrer deg for betalinger via elektronisk overføring av midler (EFT)

Registrering for elektronisk overføring av midler (EFT)-betalinger er en tredelt prosess.

Trinn 1: Skriv inn bankinformasjon

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Betalinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Legg til betalingsmåte under Slik får du betalt.
  4. Klikk på Legg til ny bankkonto.
    (Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at EFT-betalinger ennå ikke er tilgjengelige der du befinner deg.)
  5. Skriv inn den nødvendige bankkontoinformasjonen.
  6. Klikk på Lagre.

Trinn 2: Finn testinnbetalingen

Når du har angitt bankkontoinformasjonen, setter vi inn et lite testbeløp i kontoen du har spesifisert. Denne prosessen tar noen dager å gjennomføre, så se etter en innbetaling på kontoutskriften din i løpet av de neste to til fem dagene. Innbetalingen er pålydende mellom USD 0,15 og USD 1,10. Avhengig av hvilket land banken din befinner seg i, er innbetalingen merket på én av disse måtene:

• Google Inc. EDI PYMNTS
  • Google Inc. EDI – EDI PYMNTS
  • GOOGLE IRELAND
  • GOOGLE IRELAND LIMITED
  • CITIBANK FINANCIAL SERVICES

Trinn 3: Angi testinnbetalingsbeløpet i AdMob-kontoen

Når du har mottatt testinnbetalingsbeløpet, gjør du følgende:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Betalinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Legg til betalingsmåte under Slik får du betalt.
  4. Klikk på Bekreft testinnbetalingen.
    (Hvis du ikke ser denne linken, kan det hende at systemet vårt ikke har blitt oppdatert. Vent et par dager, og kontroller på nytt.)
  5. Angi testinnbetalingsbeløpet du mottok i bankkontoen din, i feltet som vises.
  6. Klikk på Send. Når du har angitt riktig testinnbetalingsbeløp, godkjennes bankkontoen din.
  7. Velg kontoen som akkurat ble godkjent, som standard betalingsmåte.

Vær oppmerksom på at hvis du angir elektronisk overføring av midler (EFT) som betalingsmåte etter den 21. i måneden, kan vi ikke garantere at du blir betalt via EFT. Hvis du for eksempel vil ha marsinntektene utbetalt via EFT, må du følge fremgangsmåten ovenfor før 21. april.