Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Velg ønsket betalingsmåte

Du kan – avhengig av utbetalingsadressen din – ha tilgang til disse betalingsmåtene : sjekk, elektronisk overføring av midler (EFT), bankoverføringEFT via Single Euro Payments Area (felles betalingsområde for euro) og Rapida. PayPal støttes ikke lenger.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å velge betalingsmåte.

Merk deg at du ikke kan velge betalingsmåte hvis inntektene som kan utbetales og er oppført på betalingsloggsiden, ikke har nådd grensen.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Betalinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Legg til betalingsmåte under Slik får du betalt.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å velge ønsket betalingsmåte, og lagre så endringene.
Hvis du må endre betalingsopplysningene dine, må du gjøre dette før den 21. dagen i den aktuelle måneden. Endringer etter denne dagen trer ikke i kraft før i den neste betalingssyklusen. Finn ut mer om betalingsplanen.
Merk: Sørg for at du er klar til å motta den neste AdMob-betalingen ved å fullføre fremgangsmåten for å motta betalinger.