Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Administrer betalingsbrukere i AdSense-kontoer

Hvis du er registrert som bedrift, kan du legge til andre brukere i en betalingsprofil. For hver person du legger til, bestemmer du om hen kan invitere andre brukere, kjøpe eller registrere seg for betalte Google-tjenester, se betalingsloggen din eller gjøre endringer i profilen.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for individuelle kontoer.

Legg til nye betalingsbrukere

Hvis du er eier av eller administrator for betalingsprofilen til en bedrift, kan du legge til brukere i betalingsprofilen slik:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Betalinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Administrer innstillingene i «Innstillinger»-delen.
  4. Klikk på Administrer betalingsbrukere.
  5. Klikk på + Legg til en ny bruker.
  6. Oppgi informasjon om brukeren:
    • Kontaktinformasjon: Skriv inn brukerens navn, e-postadresse og telefonnummer (sistnevnte er valgfritt).
    • Tillatelser: Fastsett tillatelsesnivået til brukeren for å angi hva hen skal kunne gjøre.
    • E-postinnstillinger: Velg hvilke e-poster om betalinger brukeren skal motta.
    • Hovedkontakt: Velg om brukeren skal være hovedkontakt for profilen din. Det er denne personen Google kontakter i forbindelse med betalingsrelaterte spørsmål.
  7. Klikk på Inviter. «Venter» vises for kontakten frem til hen godtar invitasjonen.
    Merk: Invitasjonen utløper etter 2 uker. Du kan sende en invitasjon på nytt ved å velge brukeren du vil invitere på nytt, og klikke på Send invitasjonen på nytt.

Tillatelser

Når du legger noen til i betalingsprofilen din, kan du stille inn tillatelsesnivået for personen etter hva du ønsker at vedkommende skal kunne gjøre med betalingsopplysningene.

• Administratorer kan endre alt i profilen, administrere brukere i profilen og bruke profilen til å registrere seg i ditt navn for andre Google-tjenester.
  • Brukere med full tilgang kan endre alt i profilen og bruke profilen til å registrere seg i ditt navn for andre Google-tjenester.
  • Brukere med lesetilgang kan se profilen, men ikke foreta endringer.
  • Brukere som bare mottar e-post, oppdateres om betalinger eller profilendringer via e-post, men kan ikke logge på profilen.

E-postinnstillinger

Du kan endre e-postinnstillingene for hver enkelt person du legger til i profilen.

• Alle e-poster om betaling: Her omfattes administrative e-poster, kvitteringer, fakturaer, månedlige kontoutskrifter og andre transaksjonsrelaterte meldinger.
  • Bare administrative e-poster om betaling: Administrative e-poster omfatter meldinger om kontoadministrasjon knyttet til skatteskjemaer, suspensjon av kunder, oppdatering av vilkår for bruk og stenging av kontoer.

Fjern betalingsbrukere

I bedriftsprofiler kan du fjerne alle andre brukere – hvis du selv har administratortillatelser. Følg denne fremgangsmåten for å fjerne brukere:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Betalinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Administrer innstillingene i «Innstillinger»-delen.
  4. Klikk på Administrer betalingsbrukere.
  5. Klikk på nedoverpilen Pil ned ved siden av brukeren du vil fjerne.
  6. Klikk på Fjern.