Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Raportit

eCPM-trendien (beta) käyttö

Tämä ominaisuus on betavaiheessa ja vain tiettyjen julkaisijoiden käytettävissä.

eCPM-trendien avulla voit selvittää, millaisia tuloksia sovelluksesi ovat tuottaneet vertaissovelluksiin verrattuna.

Artikkelin aiheet:

Raportin muokkaaminen

eCPM-trendejä muokkaamalla voit nähdä dataa eri vertailuryhmistä. Jos haluat muokata eCPM-trendien raportteja, se tehdään vertaissovellusasetuksista.

Vertaissovellusasetukset

Vertaissovellusasetukset valitaan oletuksena eniten tuottavan sovelluksesi perusteella. Jos haluat muokata asetuksia, klikkaa Vertaissovellusasetusten muuttaminen.

Kategorioiden valitseminen

Vertaissovellukset ovat oletuksena muita AdMobia hyödyntäviä sovelluksia, jotka kuuluvat sovelluksesi kanssa samaan kategoriaan ja toimivat samalla alustalla (Android tai iOS).

Kategoria määrittää sovellustyypin, joka voi olla esimerkiksi pelaaminen tai tuottavuus. Alakategoria rajaa sovelluksen kategoriaa vielä tarkemmin. Esimerkiksi pelikategorian sovellukset voidaan jakaa edelleen vaikkapa älypeleihin ja sanapeleihin.

Voit muokata vertaissovellusasetuksia lisäämällä sovelluksille useita kategorioita ja alakategorioita. Merkitse niiden kategorioiden ruudut, joista haluat nähdä vertaissovellusdataa. Klikkaa , niin näet alakategoriat ja voit valita niistä haluamasi.

An example of the "Category" view of "Manage peer settings" in AdMob

Alustan valitseminen

Voit lajitella vertaissovellukset myös sovelluksen alustan mukaan (Android tai iOS). Jos haluat muuttaa asetusta, klikkaa Alusta ja valitse raportissa käytettävät alustat.
An example of the "Platform" view of "Manage peer settings" in AdMob

Kaavion tulkitseminen

Havaittu todellinen tuhannen impression hinta ‑kaavio on mukana eCPM-trendien raporteissa.

Havaitun todellisen tuhannen impression hinnan kehitys

Katso, miten havaittu todellinen tuhannen impression hinta on kehittynyt ajan myötä. Tämän kaavion avulla voit selvittää, onko sovelluksissasi ollut poikkeamia vertaissovelluksiin nähden.
An example of the "Observed eCPM" card in a "Benchmark report" in AdMob

Tietosuojasäännöt ja muuta huomioitavaa

Vertailulaskelmiin sovelletaan kynnyksiä julkaisijadatan luottamuksellisuuden suojaamiseksi. Kaikki vertailulaskelmissa käytetty julkaisijadata on koostettua ja anonymisoitua. Vertailudata kattaa julkaisijoiden tulokset AdMob-verkostoista, kolmannen osapuolen waterfall-välityksistä ja hintatarjouksista sekä yhteistyökumppanien hintatarjouksista.

Jos data ei täytä tietosuojasääntöjämme, raporttien kaavioissa ja taulukoissa näkyvä data saattaa olla vaillinaista. Jos tietosuojasääntöjen mukaista dataa ei ole, kaavioissa ja taulukoissa näkyy vain omia sovelluksiasi koskevaa dataa eikä lainkaan vertaissovellusdataa.

Huomioithan, että raportti tuo ulkoisesti esiin sovellusten määrän jokaisessa vertailuryhmässä mutta datan yksityisyysehdot määritellään julkaisijatasolla.

Usein kysyttyä

Miksi osa kategorioista on himmennetty?

Jotkin kategoriat sisältävät liikaa dataa. Jos haluat nähdä himmennettyä kategoriaa koskevaa dataa, sinun on valittava yksi tai useampia alakategorioita.

Kaavioissani näkyy virheilmoitus. Miksi en näe dataa?

Tämä voi johtua siitä, että käyttämäsi suodatinyhdistelmä rajaa dataa liikaa eikä tietosuojasäännöt täyttäviä julkaisijoita ole tarpeeksi. Julkaisijoiden yksityisyyden suojaamiseksi näytämme vain tietosuojasääntöjemme mukaista dataa.

Mitkä ovat omien sovellusten ja vertaissovellusten oletusasetukset?

Raportissa käytetään oletuksena eniten tuottanutta sovellustasi ja sen arvioituja tuloja. Tämä data näkyy Omat sovellukset ‑kohdassa. Vertaissovellusasetuksissa käytetään oletuksena kyseisen sovelluksen kategorioita (yhtä tai useampia).

Kuinka pitkältä ajalta trendejä näkyy?

Voit nähdä raportissa vertailudataa 14 viime päivän ajalta.

Kenen data sisältyy trendeihin?

Vertailuarvot lasketaan käyttämällä kaikkien AdMob-julkaisijoiden dataa. Kaikki data on koostettua ja anonymisoitua sekä tietosuojasääntöjemme mukaista.