Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Raportit

eCPM-trendit (beta)

Tämä ominaisuus on betavaiheessa ja vain tiettyjen julkaisijoiden käytettävissä.

eCPM-trendit sisältää tärkeitä kaupallistamisen vertailuarvoja, joiden avulla saat paremman käsityksen sovellustesi tuloksista muihin vastaaviin sovelluksiin verrattuna. Raportista saat toimialakohtaisia vinkkejä ja löydät mahdollisuuksia parantaa tuloksiasi.

Vertailupalvelu

Vertailupalvelun avulla voit verrata sovellusdataasi muista sovelluksista koostettuun ja anonymisoituun AdMob-dataan. Tämän arvokkaan kontekstin avulla voit verrata tuloksiasi muihin vastaaviin sovelluksiin. Vertailudata kattaa julkaisijoiden tulokset AdMob-verkostoista, kolmannen osapuolen waterfall-välityksistä ja hintatarjouksista sekä yhteistyökumppanien hintatarjouksista.

Näin se toimii

Näet eCPM-trendeistä vertaissovellusten eCPM-tulokset 14 viime päivän ajalta. Trendit näyttävät oletuksena eniten tuottavan sovelluksesi, jolle valitaan automaattisesti sopiva vertailuryhmä.

Vertailuryhmään valitaan muita AdMobia hyödyntäviä sovelluksia samasta kategoriasta kuin sovelluksesi (esim. pelaaminen ja tuottavuus).
An example of "eCPM Trends" in AdMob

Voit muokata vertailuryhmäasetuksia, jos haluat nähdä erilaisia vertailuryhmiä. Vertailuryhmien määrityksessä käytetään seuraavia asetuksia:

Kategoria

• Katso dataa yli 300:sta sovelluskategoriasta
  • Tutustu myös muihin sovelluskategorioihin
  • Valitse useampi kuin yksi kategoria vertailuryhmässä

Alusta

• Katso Android- ja/tai iOS-sovellusdataa
  • Valitse yksi alusta tai molemmat alustat vertailuryhmässä

eCPM-trendien ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä vertailuryhmien vertailun (eCPM-trendit). Asetusta voivat muuttaa vain järjestelmänvalvojan pääsyoikeuden omaavat käyttäjät. Ominaisuus on oletuksena automaattisesti käytössä verkostossasi.

Huom. Jos poistat ominaisuuden käytöstä:

• Menetät pääsyn eCPM-trendeihin, kun datasi on poistettu vertailupalvelusta.
  • Datasi poistamiseen tulevista vertailuista voi mennä noin 60 päivää.
  • Voit ottaa ominaisuuden uudelleen käyttöön 90 päivän kuluttua.

Näin otat ominaisuuden käyttöön tai poistat sen käytöstä:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com..
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Tili.
  3. Vieritä alas Raportit-kohtaan.
  4. Klikkaa Trendit ja vertailuarvot ‑kohdan vierestä Muokkaa Muokkaa:
    • Jos haluat ottaa käyttöön "Trendit ja vertailuarvot", laita valitsin päälle On.
    • Jos haluat poistaa käytöstä "Trendit ja vertailuarvot", laita valitsin pois päältä off disable.
  5. Vahvista valintasi ja klikkaa Tallenna.