Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Sjekk at utbetalingsadressen din er gyldig

Du må oppgi en gyldig utbetalingsadresse for å kunne fullføre adressebekreftelsen. Denne artikkelen handler om hva en gyldig utbetalingsadresse er, og landsspesifikke tips om hvordan du kan oppgi en gyldig adresse.

Hva er en gyldig utbetalingsadresse?

En gyldig utbetalingsadresse er en adresse det er mulig å motta ordinær internasjonal post på.

Landsspesifikke tips for adresser

Nedenfor finner du tips om hva en gyldig utbetalingsadresse er i landet du bor i.

Påse at du har tatt med postnummer, «Xiao Qu-navn», bygningsnummer, etasjenummer og enhetsnummer i adressen din for fastlands-Kina.

Ikke fyll ut en Hongkong-adresse i kontoen din som er registrert i Kina.

Påse at du har tatt med områdenavn, distriktsnavn, bygningsnummer, etasjenummer og enhetsnummer for Hongkong-adressen din.

Ikke fyll ut en adresse for fastlands-Kina i kontoen din som er registrert i Hongkong.

Påse at du har tatt med postnummeret for utbetalingsadressen din i Indonesia som du kan motta brev på.

Påse at du har tatt med det sjusifrede postnummeret for Japan i utbetalingsadressen som du kan motta brev på.

Påse at du har oppgitt utbetalingsadressen med et sekssifret postnummer for Singapore på engelsk.

Ta med det sjusifrede indiske postnummeret i utbetalingsadressen du kan motta brev på.

Ta med det femsifrede pakistanske postnummeret – og oppgi telefonnummeret ditt – i utbetalingsadressen du kan motta brev på.

Ta med et gyldig britisk postnummer i utbetalingsadressen du kan motta brev på.

Påse at utbetalingsadressen din er CASS-bekreftet (Coding Accuracy Support System), samt at den inneholder et by- og delstatsnavn og et gyldig postnummer.

Ta med et åttesifret brasiliansk postnummer i utbetalingsadressen.

Ta med det femsifrede vietnamesiske postnummeret i utbetalingsadressen du kan motta brev på.

Ta med et femsifret meksikansk postnummer, et bydelsnavn, husnummer eller bygningsnavn, etasjenummer og enhetsnummer i adresseopplysningene.

Påse at utbetalingsadressen er skrevet på det lokale offisielle språket og inneholder all informasjon som er nødvendig for at internasjonal post skal komme frem.

Velg faktureringsland for å kunne se riktig utbetalingsadresseinformasjon for mottak av brev.

Se eksempler på anbefalte adresser

Du kan også sjekke eksemplene på anbefalte adresser fra postadressesystemet for Universal Postal Union. Velg det engelske navnet på landet du bor i, på rullegardinmenyen, og klikk på Last ned for å få PDF-filen med adressemalen.