Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Be om ny PIN-kode

Hvis du ikke har mottatt PIN-koden etter tre uker, kan du be om å få tilsendt en ny PIN-kode.

Trinn 1. Sjekk at utbetalingsadressen din kan motta vanlig post

Her er noen tips som kan hjelpe deg med å sjekke at du kan motta PIN-koden i posten. Ved behov kan du endre utbetalingsadressen.

• Bekreft at adresseinformasjonen din samsvarer med landet/territoriet du valgte da du registrerte deg for AdMob. Ikke bruk en adresse i et annet land/territorium enn kontoens land/territorium.
  • Bekreft at adressen din kan motta vanlig post via den lokale posttjenesten.
  • Det er best om du skriver inn utbetalingsadressen i lokale tegn.
  • Sjekk med den lokale postleverandøren eller postkontoret du bruker, at posten din ikke videresendes til en annen adresse.

Trinn 2. Be om ny PIN-kode

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Betalinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Bekreftelse-fanen.
  4. Klikk på Send PIN-koden på nytt.

Da sender vi en ny PIN-kode til utbetalingsadressen din.

Merknader:
  • Hvis du mottar den opprinnelige PIN-koden først, kan du bruke den. Erstatningskodene er de samme som originalen.
  • Du kan be om en ny PIN-kode tre uker etter at den forrige ble sendt. Send PIN-koden på nytt-knappen er ikke tilgjengelig før dette.
  • Du kan be om opptil 3 nye PIN-koder. Hvis dette er den fjerde gangen du ber om å få tilsendt en ny PIN-kode i posten, og du fortsatt ikke har mottatt den etter tre uker, kan du gå til feilsøkingsverktøyet for PIN-koder.

Vanlige spørsmål

Kan dere sende PIN-koden til den nye adressen min?
Hvis det er feil i adressen din, eller om du har flyttet til en ny adresse, kan du følge denne fremgangsmåten for å endre utbetalingsadressen i kontoen din.

Når adressen er oppdatert, kan du be om å få tilsendt en ny PIN-kode til den oppdaterte adressen. Du må vente tre uker etter at den siste PIN-koden ble sendt til deg, før du kan be om en kopi av den. Du kan sjekke datoen da den siste PIN-koden ble sendt til deg, på Bekreftelse-fanen.

Kan jeg bruke den gamle PIN-koden etter at jeg har bedt om en ny?
Ja. Alle nye PIN-koder som genereres for kontoen din, er nøyaktige kopier av den opprinnelige koden. Du kan angi en hvilken som helst av PIN-kodene du mottar, uavhengig av hvilken kode du mottar først.