Google-datan ylläpito Omissa tapahtumissa

Yksityisyys- ja tietoturvatyökalujemme avulla voit ylläpitää ja suojata dataasi. Tapahtumasi voidaan tallentaa Google-tilillesi näistä:

• Google Sites
  • Sovellukset
  • Palvelut

Google-tilisi tallentaa dataa toimintojen hallinnan perusteella.

Voit etsiä ja poistaa näitä Omien tapahtumien avulla:

• Hakemasi aiheet
  • Lukemasi artikkelit
  • Katsomasi videot

Tallennettujen tapahtumien ansiosta saat personoidun käyttökokemuksen, esimerkiksi

• nopeampia hakuja
  • suosituksia
  • paremman YouTube-etusivun.

Jos poistat tapahtuman, sitä ei käytetä Google-kokemuksesi personointiin.

Miten Omat tapahtumat toimii

Toimintojen hallinnan avulla voit

• valita, mitä tapahtumia haluat tallentaa tilillesi
  • muokata yksityisyysasetuksia omien tarpeidesi mukaan.

Tapahtumia saadaan, kun käytät

• Googlen tuotteita
  • sivustoja
  • sovelluksia
  • laitteita, jotka käyttävät Googlen palveluita, kun olet kirjautuneena Google-tilille.

Omien tapahtumien ansiosta voit käyttää tallennettua dataa näihin:

Miten Google tallentaa tapahtumat ja sisällön muihin paikkoihin

Miten Google pitää tapahtumasi yksityisinä

Tapahtumien ylläpitäminen

Googlen Toimintojen hallinnan avulla voit

• valita, mitä dataa Google-tilillesi tallennetaan
  • muokata yksityisyysasetuksia omien tarpeidesi mukaan.

Voit poistaa näitä milloin tahansa:

Tietyistä rajoitetuista syistä (esim. liiketoiminta- tai lakivaatimusten täyttämiseksi) Google voi säilyttää jotakin dataa tietyn ajan.

Voit aina ladata tapahtumasi.