Lisäsuojauksen käyttö Android-laitteilla

Lisää Google-tilillesi ja laitteillesi Googlen vahvin suojaustaso. Lue lisää Googlen Lisäsuojaus-ohjelmasta.

Kun olet mukana Lisäsuojaus-ohjelmassa, Android-laitteillasi on lisää suojauskeinoja, jotka auttavat turvaamaan dataasi monimutkaisia hyökkäyksiä vastaan.

Android-laitteiden automaattinen suojaus

Google Play Protect ‑sovellus

Android-laitteillasi on sisäänrakennettu suojaus haitallisia ohjelmistoja vastaan. Voit käyttää Google Play Protect -sovellusta, joka tarkistaa Android-laitteesi haitallisten ohjelmistojen varalta. Lue lisää Google Play Protectista.

Kun olet mukana Lisäsuojaus-ohjelmassa, Google Play Protect -sovellus tarkistaa Android-laitteesi automaattisesti.

Asennuksia Play Kaupan ulkopuolelta on rajoitettu

Kun olet mukana Lisäsuojaus-ohjelmassa, haitalliset ohjelmistolähteet estetään Android-laitteillasi. Et voi ladata uusia sovellusasennuksia useimmista Play Kaupan ulkopuolisista lähteistä.

Voit edelleen asentaa Android-sovelluksia näistä lähteistä:

Vinkki: Aiemmin asennettuja Googlen ulkopuolisia sovelluksia ei poisteta, ja ne päivittyvät edelleen.

Lisäsuojaus ei hyväksy kaikkia sovelluksia

Lisäsuojaus varoittaa sinua Play Kaupan sovelluksista, joita ei ole hyväksytty.
Tärkeää: Älä asenna näitä sovelluksia, elleivät ne ole erittäin tärkeitä tai ellet luota niiden kehittäjiin.

Hyväksymättömän sovelluksen asentaminen

1. Valitse sovelluksen tietosivulta Katso tiedot ja sitten Jatka asennusta.
  2. Valitse Asenna.

Tietoa kehittäjille

Jos haluat lähettää sovelluksesi tarkistettavaksi, täytä Lisäsuojauksen hakulomake.

Jos et halua näitä automaattisia suojauksia

Voit poistaa Lisäsuojaus-ohjelmaan rekisteröidyn tilin laitteeltasi tai perua osallistumisen Lisäsuojaus-ohjelmaan.

Lisäsuojauksen poistaminen laitteelta

1. Poista Android-laitteeltasi Lisäsuojaus-ohjelmaan liitetty tili. Lue lisää tilin poistamisesta.
  2. Pakota Google Play Kauppa ‑sovellus sulkeutumaan. Katso, miten voit pakottaa sovelluksen sulkeutumaan.
Tärkeää: Kun olet tehnyt nämä vaiheet, automaattisten suojausten käytöstä poistaminen voi kestää 24 tuntia.

Lisäsuojauksen poistaminen käytöstä tilillä

Tärkeää: Jos perut osallistumisen Lisäsuojaus-ohjelmaan, menetät ohjelman tarjoaman lisäsuojauksen Google-tililläsi (mukaan lukien käyttämäsi Googlen tuotteet).
  1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse navigaatiopaneelista Suojaus.
  3. Valitse Lisäsuojaus-ohjelma-kohdasta Poista käytöstä.
  4. Pakota Google Play Kauppa ‑sovellus sulkeutumaan. Katso, miten voit pakottaa sovelluksen sulkeutumaan.

Tärkeää: Kun olet tehnyt nämä vaiheet, automaattisten suojausten käytöstä poistaminen voi kestää 24 tuntia.