Hvorfor er din anmodning om kontogendannelse forsinket?

Hvis du allerede har fulgt vejledningen i, hvordan du gendanner din konto, kan du muligvis få vist en meddelelse om, at din konto er blevet sat i sikkerhedsbero. Dette skyldes en forsinkelse mellem indsendelsen af en anmodning om kontogendannelse og behandlingen af anmodningen. Hvis der er noget usædvanligt ved din anmodning om gendannelse, hjælper denne forsinkelse med at beskytte din konto.

Tip! Hvis du er logget ind på en anden enhed end den, du bruger til kontogendannelse, skal du prøve at gendanne kontoen igen med den enhed, du er logget ind på.

Sådan hjælper en forsinkelse med at beskytte din konto

I løbet af forsinkelsen bruger vi dine gendannelsesoplysninger og andre oplysninger, du har angivet, til at underrette dig om, at der er blevet foretaget en anmodning om kontogendannelse. På den måde har du tid til at afvise anmodningen og beskytte din konto, hvis en anden person forsøger at få adgang til den.

Hvor længe varer forsinkelsen på din anmodning om kontogendannelse?

Anmodninger om kontogendannelse kan være forsinket i et par timer eller et par dage afhængigt af en række risikofaktorer. Hvis du f.eks. har tilføjet yderligere beskyttelse til din konto ved at konfigurere totrinsbekræftelse, kan forsinkelsen på din anmodning om kontogendannelse vare længere.

Tip! Hvis du i løbet af forsinkelsen har mulighed for at bekræfte din identitet på en anden måde, f.eks. via en enhed, du normalt logger ind på, kan du følge vejledningen til at genoprette din konto igen. På den måde bliver sandsynligheden for, at du kan gendanne din konto større, og processen for gendannelse kan forløbe hurtigere.

Undgå forsinkelser ved kontogendannelse fremover

Du kan hjælpe med at sikre, at det er nemt at få adgang til din konto, ved at forblive logget ind, tilføje oplysninger til gendannelse og sørge for at opdatere dem. Hvis du bruger totrinsbekræftelse, kan du tilføje alternative metoder, så du har mulighed for at bekræfte din identitet på flere måder.

Få flere oplysninger om, hvordan du undgår at blive låst ude af din Google-konto.