Desbloquejar el dispositiu Android per verificar la vostra identitat

Per ajudar-vos a protegir el compte, és possible que us demanem que verifiqueu la vostra identitat. Podeu verificar-la fàcilment desbloquejant el vostre dispositiu Android a través de mètodes senzills.

Opcions de bloqueig de pantalla

Si heu configurat un bloqueig de pantalla al dispositiu Android, podeu utilitzar-lo per verificar la vostra identitat. A continuació s'indiquen les opcions de bloqueig de pantalla:

• Patró: dibuixa un patró senzill amb el dit.
  • PIN: introdueix almenys 4 números.
  • Contrasenya: introdueix una combinació d'almenys 4 lletres, números o caràcters.
  • Empremta digital: toca el sensor amb el dit.

Solucionar problemes

L'empremta digital no s'ha reconegut

Només podeu verificar la vostra identitat amb l'empremta digital que ja heu configurat per desbloquejar el dispositiu. Assegureu-vos d'utilitzar el mateix dit que normalment feu servir per desbloquejar-lo.

Si heu utilitzat el dit correcte, comproveu el següent:

• Teniu el dit net i sec.
  • Res cobreix ni obstrueix el sensor d'empremtes digitals.
  • El sensor d'empremtes digitals està net. En cas que estigui brut, podeu netejar-lo amb un drap suau i net o amb un d'especial per a lents.

El bloqueig de pantalla no funciona

Si es perd la connexió a Internet mentre proveu de verificar la vostra identitat, el bloqueig de pantalla no funcionarà. Assegureu-vos que la connexió a Internet sigui estable mentre utilitzeu el bloqueig de pantalla per verificar la vostra identitat.

Toqueu Prova una altra manera per triar un mètode diferent per verificar la vostra identitat.