Kolmannen osapuolen palvelusta kirjautuminen ei onnistu

Kirjautumisesi Google-tilille tietyistä palveluista voidaan estää, jos emme voi vahvistaa henkilöllisyyttäsi. Jos kirjautuminen estetään, palvelu voi näyttää

• yleisen Kirjautuminen epäonnistui ‑virheen
  • virheen, jonka mukaan käyttäjänimi ja salasana olivat väärät, vaikka kirjautumistiedot olivat oikein.

Huom. Jos sait tilisi työpaikan, oppilaitoksen tai muun organisaation kautta, järjestelmänvalvoja voi auttaa.

Miksi kirjautuminen estettiin

Kirjautuminen Google-tilille voidaan estää, jos

• kirjautumisen välittävä palvelu ei anna tarpeeksi tietoa henkilöllisyytesi vahvistamiseksi
  • yrität kirjautua tilillesi uudesta sijainnista tai uudelta laitteelta.

Vianetsintävinkkejä

Luotettava laite ja sijainti

• Kirjautuminen voidaan estää uuden laitteen tai sijainnin vuoksi. Yritä uudelleen laitteelta tai paikasta, josta olet kirjautunut aiemmin.
  • Kirjaudu Google-tilillesi uudella laitteella ja yritä uudelleen seuraavalla viikolla.

Sovelluksen päivittäminen

Jos yrität kirjautua Google-tiliisi sovelluksella, varmista, että kyseessä on sen uusin versio. Uusimman version kirjautumistekniikka voi olla turvallisempi.

Turvallisempaan palveluun vaihtaminen

Jos kirjautuminen sivustolla, sovelluksessa tai ohjelmassa ei vieläkään onnistu, harkitse vaihtamista turvallisempaa kirjautumistekniikkaa käyttävään palveluun, esimerkiksi Kirjaudu Google-tilillä ‑vaihtoehtoon.

Toinen vaihtoehto on käyttää Google-palvelua, esimerkiksi Gmailia. Kaikissa Google-palveluissa käytetään uusimpia suojauskeinoja.