Administrer dine Google-betalingsoplysninger

Når du køber en Google-tjeneste (f.eks. Google One) eller køber noget via et Google-produkt (f.eks. Google Play), gemmes de betalingsoplysninger, du har angivet, på din Google-konto.

Tilføj, rediger eller fjern gemte betalingsmetoder

Du kan se, tilføje eller ændre en eksisterende betalingsmetode, der er gemt på din Google-konto.

Tilføj en betalingsmetode

Tip! Din første betalingsmetode skal være et betalingskort. Når du har tilføjet et kort, kan du tilføje andre betalingsmetoder, f.eks. bankkonti.

1. Log ind på Betalingsmetoder.
  2. Klik på Tilføj betalingsmetode nederst.
  3. Vælg den betalingsmetode, du vil tilføje.
  4. Følg vejledningen for at afslutte tilføjelsen af din betalingsmetode.
  5. Hvis du bliver bedt om at bekræfte din betalingsmetode, skal du vælge en mulighed på listen.
  6. Find og angiv bekræftelseskoden.

Få flere oplysninger om muligheder for betalingsbekræftelse.

Rediger eller fjern en betalingsmetode

1. Log ind på Betalingsmetoder.
  2. Klik på Rediger eller Fjern ud for en betalingsmetode.

Se, hvordan du ændrer din betalingsmetode.

Administrer personlige oplysninger på din betalingsprofil

Når du køber noget hos Google, opretter vi automatisk en betalingsprofil.

Hvad er en betalingsprofil?

Din Google-betalingsprofil er knyttet til din Google-konto og indeholder oplysninger som f.eks.:

• Navn, adresse og skatte-id (ved lovkrav) for den profilansvarlige
  • Betalingskort, bankkonti og andre betalingsmetoder, du tidligere har brugt til køb via Google
  • Kvitteringer og andre oplysninger om tidligere transaktioner
  • Abonnementer, faste betalinger og forudbetalte abonnementer
  • Personer, du har inviteret til at bruge din profil
    Tip! Denne funktion er ikke længere tilgængelig for personlige profiler. Hvis du vil fjerne nogen fra din konto, kan du kontakte Google Pay-support.

Her er nogle artikler om, hvordan du finder eller redigerer oplysninger, der er knyttet til din betalingsprofil.

Find debiteringer, kvitteringer og andre oplysninger om tidligere betalinger

• Gå til Aktivitet for at se de fleste køb.
  • For nogle køb, der er foretaget via Google-produkter, skal du gå til Abonnementer.
  • Hvis du ikke kan finde dit køb, skal du logge ind på det Google-produkt, hvor du har foretaget købet, og finde det.
  • Du kan gemme en digital kopi af dine kvitteringer i Google Wallet. Når du returnerer til eller bytter hos en sælger, kan du bruge disse digitale kvitteringer som dokumentation for købet. Se, hvordan du føjer dine kvitteringer til Google Wallet.

Få flere oplysninger om, hvordan du finder dine tidligere køb.

Få hjælp

Hvis du har brug for yderligere hjælp til at administrere dine Google-betalingsoplysninger, kan du gå til Hjælp til Google Pay.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.